Οι νικήτριες του διαγωνισμού για τα 3 ELEMIS Liquid Radiance Cell Renewal System 2 φάσεων

Οι νικήτριες του διαγωνισμού για τα 3 ELEMIS Liquid Radiance Cell Renewal System 2 φάσεων

3 υπερ-τυχερές κέρδισαν το επαναστατικό σύστημα αντιγήρανσης 2 φάσεων ELEMIS Liquid Radiance Cell Renewal System αξίας 100€. Δείτε ποιες είναι!

Το Queen.gr εξασφάλισε για 3 υπερ-τυχερές από ένα ELEMIS Liquid Radiance Cell Renewal System αξίας 100€ το καθένα και σας τα χάρισε με ένα διαγωνισμό. Αυτό το επαναστατικό σύστημα ανανέωσης της επιδερμίδας 2 φάσεων, που δημιούργησε μετά από μακρόχρονες έρευνες η Elemis, η ηγετική Βρετανική μάρκα spa & skincare, είναι σχεδιασμένο για να συμβάλλει στην αντιμετώπιση των βλαβερών επιπτώσεων του περιβάλλοντος, της ρύπανσης, του κρύου, της ηλιακής ακτινοβολίας και της κακής διατροφής.

Έχει την ιδιότητα να αποτοξινώνει και να αναζωογονεί το δέρμα, χαρίζοντας ορατά πιο νεανική και λαμπερή όψη στην επιδερμίδα και έχει εξαιρετικά κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα, ότι το δέρμα γίνεται ορατά πιο φωτεινό και μεταξένιο ενώ μειώνεται το μέγεθος των πόρων με την ολοκλήρωση του προγράμματος των 30 ημερών.

Οι 3 νικήτριες του διαγωνισμού που παίρνουν από ένα ELEMIS Liquid Radiance Cell Renewal System αξίας 100€ είναι οι:

1. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΘΕΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ
2. ΝΑΝΤΙΑ ΖΗΡΟΥ
3. ΕΛΕΝΗ ΜΑΤΙΑΤΟΥ

Οι νικήτριες έχουν ειδοποιηθεί τηλεφωνικά και με mail και θα παραλάβουν το δώρο τους μετά από συνεννόηση με το Queen.gr.

www.costaspapaellinas.gr/elemis
http://eshop.costaspapaellinas.gr/elemis