Οι νικητές για τα σεμινάρια φωτογραφίας Guerilla Seminars του NewSchoolAthensPhotography

Οι νικητές για τα σεμινάρια φωτογραφίας Guerilla Seminars του NewSchoolAthensPhotography

Διαβάστε τη λίστα.

Το Queen.gr σας σκέφτηκε και ανακάλυψε τα πιο δημιουργικά σεμινάρια φωτογραφίας της πόλης. Στην καρδιά της Αθήνας και με το ξενόφερτο όνομα Guerilla Seminars, το NewSchool.AthensPhotography υπόσχεται να μας μάθει να φωτογραφίζουμε σαν επαγγελματίες μέσα σε ένα σαββατοκύριακο. Οι φωτογράφοι που θα σας διδάξουν είναι μερικά από τα πιο σημαντικά ονόματα του χώρου όπως, Πάνος Κοκκινιάς, Γιάννης Κόντος, Γιάννης Μπουρνιας, Γιώργης Γερόλυμπος, Καμίλο Νόλλας, Γιώργος Μαλεκάκης, Μαριλένα Σταφυλίδου, Νικάνδρη Κουκουλιώτη, Παύλος Συμεών, Πέτρος Σοφικίτης, Νικος Καρανικόλας, Νίκος Μύρτου, ενώ η συμμετοχή σας περνάει από ειδική επιτροπή προκειμένου να εγκριθεί.

Για κάθε Σαββατοκύριακο μέχρι τον Ιούνιο μπορείτε να διαλέξετε το είδος της φωτογραφίας που σας ενδιαφέρει (Αρχιτεκτονική, Μόδα, Καλλιτεχνική, Event, Πορτραίτο, Γάμος, Φωτορεπορτάζ, Γάμος) και να στείλετε την αίτησή σας.

Το Queen.gr και το NewSchool.AthensPhotography έδωσαν την ευκαιρία σε 2 τυχερές να κερδίσουν από μία θέση στα εντατικά σεμινάρια φωτογραφίας Guerilla Seminars του NewSchool.AthensPhotography. Οι δύο τυχερές που κληρώθηκαν και ειδοποιήθηκαν τηλεφωνικά και με email θα παρακολουθήσουν από την Παρασκευή 6 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 8 Απριλίου τα εντατικά σεμινάρια του NewSchool.AthensPhotography, ενώ τα ονόματά τους βρίσκονται ήδη στη guestlist της σχολής. Επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 210-5243694 και επιβεβαιώστε την παρουσία σας.

Νικήτριες διαγωνισμού:

Αγγελική Κοσμά
Δήμητρα Πετρίδου