Κερδίστε μία από τις 5 υπέροχες χειροποίητες λαμπάδες των RozCat’s creations!

Κερδίστε μία από τις 5 υπέροχες χειροποίητες λαμπάδες των RozCat’s creations!

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό του Queen.gr και κερδίστε τη δική σας RozCat's creations λαμπάδα.

Η Roz(ali) και η Cat(erina) με logo τις δυο γάτες, δημιουργούν για την RozCat's creations, πολύ ξεχωριστά αντικείμενα, προσκλήσεις, προσωπικά δώρα και με χαρτιά, πλεξιγκλάς, ξύλα, μέταλλα, κορδέλες, χάντρες δαντέλες, υφάσματα που μπορείτε να βρείτε στο www.rozcats.gr.

Πειραματίζονται και ξεχωρίζουν σε ότι καταπιαστούν. Αυτή την εποχή, έχουν προσθέσει στη συλλογή τους και χειροποίητες λαμπάδες με στυλ και άποψη, σε ξεχωριστά φλούο χρώματα αλλά και σικάτους συνδυασμούς ροζ, γαλάζιου, κόκκινου και μαύρου.

Αν θέλετε, να κρατήσετε ή να δωρίσετε και εσείς μία λαμπάδα των RozCat's Creations μπορείτε να την διεκδικήσετε παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό που οργανώνει το Queen.gr, προσφέροντας σας 5 λαμπάδες που έφτιαξαν οι RozCats ειδικά για μας! Αυτό το Πάσχα μπορείτε να ξεχωρίζετε και στην Ανάσταση!

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και στείλτε την για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, να μπείτε στην κλήρωση και να κερδίσετε τη δική σας από αυτές τις 5 ξεχωριστές χειροποίητες λαμπάδες, που σας προσφέρει το Queen.gr.