Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό του Queen.gr και κερδίστε τo δικό σας Mythic Oil - και όχι μόνο!

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό του Queen.gr και κερδίστε τo δικό σας Mythic Oil - και όχι μόνο!

10 τυχερές θα κερδίσουν το δικό τους Mythic Oil και 1 υπερτυχερή θα κερδίσει προϊόντα L'Oréal Professionnel για έναν ολόκληρο χρόνο.

like

Το απόλυτο επαγγελματικό μυστικό για όμορφα μαλλιά, το μυστικό του Τρύφωνα Σαμαρά, αποκαλύφθηκε και γίνεται δικό σας με τον διαγωνισμό του Queen.gr. Το Mythic Oil της L'Oréal Professionnel είναι το επαγγελματικό προϊόν περιποίησης μαλλιών που χάρη στα μοναδικά του συστατικά προσφέρει όλες τις εξαιρετικές θρεπτικές ιδιότητες και την προστασία που χρειάζονται τα μαλλιά σας σε μια ανάλαφρη σύνθεση που δεν βαραίνει ούτε τα πιο λεπτά μαλλιά.

Το Queen.gr εξασφάλισε για 10 από σας αυτό το μυθικό έλαιο και σας τα προσφέρει! Μία ακόμη υπερτυχερή, εκτός από το Mythic Oil, θα κερδίσει και τα προϊόντα που χρειάζεται για μία ολόκληρη χρονιά από την L'Oréal Professionnel! Πιο συγκεκριμένα θα αποκτήσει 8 σαμπουάν, 5 μάσκες μαλλιών, 3 λακ και 4 Μythic Οil. Ποιος ξέρει μπορεί να είστε μία από τις 11 τυχερές.

Κάντε στη fan page του Mythic Oil στο Facebook, συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα που ακολουθεί και στείλτε την για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, να μπείτε στην κλήρωση και να κερδίσετε τα δώρα της L'Oréal Professionnel.