Κερδίστε ένα σεμινάριο Life Coaching με την Τζιλ Δούκα

Κερδίστε ένα σεμινάριο Life Coaching με την Τζιλ Δούκα

Μη χάσετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε το workshop «Η αξία σου και πως να πάρεις την ζωή στα χέρια σου»

Tην Τετάρτη 16 Μαΐου 2012, στις 19:00, μια από τις πιο καταξιωμένες life coaches και ειδική συνεργάτης του Queen.gr, η Τζιλ Δούκα, MBA, ACC, Ιδρύτρια της Uniqueness Development Group, διοργανώνει το Workshop προσωπικής ανάπτυξης «Η αξία σου και πως να πάρεις την ζωή στα χέρια σου» στο COCO-MAT, στον Άλιμο.

Το «Η αξία σου και πως να πάρεις την ζωή στα χέρια σου» είναι ιδανικό για σας που θέλετε να πάτε την ζωή σας στο επόμενο επίπεδο και θέλετε να μεγιστοποιήσετε τις δυνατότητές σας, ανεξαρτήτως ηλικίας και τώρα έχετε την ευκαιρία να το παρακολουθήσετε δωρεάν, απλά δηλώνοντας συμμετοχή στον διαγωνισμό του Queen.gr.

Αν είστε, λοιπόν, ανάμεσα στις 28 τυχερές που θα βρεθούν στον υπέροχο χώρο του COCO-MAT (Λεωφόρος Ποσειδώνος 59, Άλιμος) και θα παρακολουθήσουν το σεμινάριο της Τζιλ Δούκα, θα φύγετε με θετική σκέψη, αυξημένη αυτοπεποίθηση και θα μάθετε τρόπους να ακούτε το ένστικτό σας.

Η διάρκεια του group coaching workshop είναι 1 ½ ώρα.

Διάρκεια διαγωνισμού: έως Δευτέρα 14/05.

Διαβάστε τα άρθρα της Τζιλ Δούκα για το Queen.gr εδώ


Who is who

H Τζίλ Δούκα είναι Life Coach, εισηγήτρια και συγγραφέας, μέλος της International Coach Federation και πρέσβειρα της International Coach Academy. Είναι μέλος του δικτύου European Business Mentors.

Θεωρείται από τον Ελληνικό τύπο μια από τις πιο καταξιωμένες coaches. Είναι Ελληνο-Καναδή και έχει προσλάβει, εκπαιδεύσει και κάνει coaching σε πάνω από 1.000 άτομα, στον τομέα Ανθρωπίνων Πόρων στην Ελλάδα, στην Ιταλία και στις ΗΠΑ την τελευταία δεκαετία. Έχει εργαστεί σε 2 Ολυμπιακούς Αγώνες, σε μεγάλα projects οργανωσιακής ανάπτυξης πολυεθνικών εταιριών ως Σύμβουλος Ανθρώπινου Δυναμικού και ως Human Resources Manager.
Mε πελάτες σε 3 ηπείρους, ως coach, αναπτύσσει και βελτιώνει τις ικανότητες των πελατών της, βοηθώντας τους να απελευθερώσουν και να "ξεκλειδώσουν" τα δυνατά τους στοιχεία, την ενέργειά τους και τους στόχους τους. Επιπλέον, αφοσιώνεται πλήρως στο να εργάζεται με τις αξίες των ανθρώπων, να εστιάζεται στα δυνατά τους στοιχεία και στην θετικότητά τους. Αρθογραφεί στον ελληνικό έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.
Είναι κάτοχος ΜΒΑ από το ALBA και απόφοιτος της International Coach Academy. Έχει σπουδάσει Ανθρώπινους Πόρους στο Πανεπιστήμιο Cornell και κατέχει πτυχίο Masters στην Πολιτισμική Διαχείριση και στην Πολιτική Επιστήμη από το Université Paris Dauphine. Είναι απόφοιτος Ανώτερης Σχολής Επαγγελματιών Καθηγητών Χορού, και έχει κάνει τις μεταπτυχιακές της σπουδές στον Μοντέρνο Χορό και στην Χορογραφία στο Merce Cunningham Foundation στην Νέα Υόρκη.

Με μεγάλη χαρά, μέσα από την www.uniquenessdevelopmentgroup.com υποστηρίζει παιδιά που έχουν ανάγκη σε όλο τον κόσμο δίνοντας το 10% των εσόδων της εταιρίας σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

Ο ιδανικός κόσμος για αυτήν είναι γεμάτος από ανθρώπους που ζουν μέσω της μοναδικότητά τους, είναι υγιείς και ευτυχισμένοι.