Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση SOUL στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση SOUL στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Βασισμένη σε μια ιδέα της Βιβιάννας Γιαννάκη και σε καλλιτεχνική διεύθυνση του Tejo Bolten, η παράσταση «SOUL», είναι μια διαδρομή μέσα στη μουσική, την εικόνα και τους ανθρώπους.

Συντονισμένοι με την πορεία ενός κοσμικού ταξιδιού, θα ακούσουμε παραδοσιακούς ήχους από την Ελληνική, Κυπριακή, Κέλτικη παράδοση. Διαχρονικές μουσικές συνθέσεις των Μάνου Χατζιδάκι, Γιάννη Παπαϊωάννου, Βασίλη Τσιτσάνη, Κώστα Γιαννίδη και Dimitri Tiomkin, μαζί με σύγχρονες συνθέσεις των Tejo Bolten, Αλκίνοου Ιωαννίδη, Νίκου Ζούδιαρη και Διονύση Σαββόπουλου.

Τραγούδια για την Αγάπη, τον Έρωτα και τη Ζωή με τη μαγευτική φωνή της Βιβιάννας Γιαννάκη που ερμηνεύει a capella, συνοδεία πιάνου και άλλων οργάνων καθώς και ηλεκτρονικών ήχων. Όλ'αυτά, ενώνονται και δημιουργούν ένα πολυδιάστατο στερέωμα εικόνων και ήχων.

Μέσα από τη μελωδία, τη φωνή και την εικόνα, ο θεατής θα περιπλανηθεί στο σύμπαν της ομορφιάς, θα πετάξει σε μια διαφορετική πραγματικότητα όπου οι μνήμες, οι αισθήσεις και οι υπέροχες εμπειρίες, που έχει συλλέξει η Ανθρώπινη Ψυχή, επανέρχονται για να τις γευτεί.


Το Queen.gr σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «SOUL», αυτή την Τετάρτη, 16/05/2012, στις 21.00, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε την φόρμα του διαγωνισμού και να δηλώσετε συμμετοχή.

Η κλήρωση θα γίνει αύριο το μεσημέρι γι᾽αυτό μη χάνετε χρόνο, δηλώστε συμμετοχή τώρα!