Κερδίστε 10 ζευγάρια SCHOLL από τη νέα καλοκαιρινή collection!

Κερδίστε 10 ζευγάρια SCHOLL από τη νέα καλοκαιρινή collection!

Και χαρείτε το καλοκαίρι σας με μοναδική άνεση και στυλ

Το Queen.gr εξασφάλισε για 10 τυχερές φίλες του από ένα ζευγάρι του νέου μοντέλου Tuam, της καλοκαιρινής collection Scholl, σε ροζ ή μπλε αποχρώσεις!

Το νέο σχέδιο TUAM της Scholl με τακούνι τύπου πλατφόρμα 6 εκατοστών, συνδυάζοντας μοναδικά το στυλ με την άνεση, είναι ειδικά σχεδιασμένο για άνετο και εύκολο βάδισμα. Το ανατομικό, πολύ εύκαμπτο, από φελλό και καουτσούκ πέλμα, βασισμένο στην τεχνολογία Bioprint της Scholl, σταθεροποιεί την πτέρνα επιτυγχάνοντας σωστή στάση και εξασφαλίζει σωστή κατανομή του βάρους του σώματος. Στηρίζοντας τη φυσική κίνηση του ποδιού, εμποδίζει την εμφάνιση πόνου με αποτέλεσμα το περπάτημα να γίνεται μία ευχάριστη εμπειρία!

Οι νέες στυλιστικές δημιουργίες της καλοκαιρινής συλλογής Scholl περιλαμβάνουν πολλά και διαφορετικά μοντέλα σε φανταστικά χρώματα και σχέδια - που ταιριάζουν με κάθε ντύσιμο - και ψηλό ή χαμηλό τακούνι για να τα συνδυάσετε με το δικό σας προσωπικό στυλ κάθε ώρα της ημέρας. Ανανεωμένα, μοντέρνα και ανάλαφρα, βασισμένα στην πρωτοποριακή τεχνολογία και ποιότητα της Scholl, εξασφαλίζουν εγγυημένη λειτουργικότητα, στυλ και άνεση, φροντίζοντας για τα άνετα βήματα σας όλες τις ώρες. Με τα Scholl κάθε σας καλοκαιρινή εμφάνιση θα είναι μοναδική!


Για να δηλώσετε συμμετοχή στον διαγωνισμό κάντε κλικ εδώ



Ανακαλύψτε τα μοντέλα της καλοκαιρινής collection Scholl στα φαρμακεία και απολαύστε το φετινό καλοκαίρι με στυλ αλλά και άνεση.
Δείτε όλα τα μοντέλα Scholl: www.costaspapaellinas.gr/scholl (περισσότερες πληροφορίες στο 210 6626201-7).