Αλλάξτε τη ζωή σας! Διοργανώνουμε το 1ο σεμινάριο Life Coaching και σας περιμένουμε!

Αλλάξτε τη ζωή σας! Διοργανώνουμε το 1ο σεμινάριο Life Coaching και σας περιμένουμε!

Η Νίκη Κάρτσωνα, η ομάδα του Queen.gr και δεκαπέντε από εσάς, θα παρακολουθήσουμε ένα workshop με την life coach Τζιλ Δούκα που θα μας βοηθήσει να δούμε τα πράγματα αλλιώς

Το νιώθουμε όλες εδώ και καιρό: τίποτα δεν είναι όπως παλιά, τίποτα δεν είναι δεδομένο, τα πράγματα αλλάζουν από τη μια μέρα στην άλλη, η ζωή μας έχει γίνει μάχη επιβίωσης και μόνο, και τα όνειρα είναι πλέον πολυτέλεια.

Εμείς εδώ στο Queen.gr, όμως, αρνούμαστε να το βάλουμε κάτω. Σε πείσμα όλου αυτού που συμβαίνει, κρατάμε την αισιοδοξία και το χαμόγελό μας, σκεφτόμαστε θετικά (όσο περισσότερο μπορούμε) και κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για κρατήσουμε το φως στην καθημερινότητά μας. Και επειδή, ό,τι μοιράζεται πολλαπλασιάζεται, αποφασίσαμε να κάνουμε πραγματικότητα αυτό που σκεφτόμασταν εδώ και κάμποσο καιρό: να γνωριστούμε μαζί σας, να ανταλλάξουμε γνώμες για τον τρόπο που βιώνουμε την κρίση εμείς οι γυναίκες, να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας αλλά και να ζήσουμε μαζί την εμπειρία ενός σεμιναρίου που θα μας βοηθήσει να δούμε τα πράγματα αλλιώς.

Διοργανώνουμε, λοιπόν, στις 27 Ιουνίου, το 1ο Σεμινάριο Life Coaching (λέμε πρώτο, γιατί στόχος μας είναι να ακολουθήσουν κιάλλα) με θέμα «Αλλάξτε τη ζωή σας!» και με εισηγήτρια την συνεργάτη του Queen.gr και διακεκριμένη life coach, Τζιλ Δούκα. Με τον απίστευτα επικοινωνιακό της τρόπο, τη ζεστασιά, το χαμόγελο και τις βαθιές γνώσεις της, η Τζιλ θα μας αναλύσει τρόπους για να δημιουργήσουμε τη ζωή που θέλουμε, θα μάθουμε να χειριζόμαστε την αποτυχία και να την αντιμετωπίζουμε σαν μια αφορμή για να προχωρήσουμε, θα συζητήσουμε πώς μπορούμε να ανακαλύπτουμε ευκαιρίες εκεί που με την πρώτη ματιά δεν φαίνονται να υπάρχουν, θα ανακαλύψουμε τον εαυτό μας, πώς να δίνουμε και να λαμβάνουμε θετική ενέργεια, θα μάθουμε «εργαλεία» και τρόπους να ξεπερνάμε άμεσα τις δυσκολίες της καθημερινότητας.

Δηλώστε συμμετοχή και θα περιμένουμε δεκαπέντε από εσάς στην παρέα μας, την Τετάρτη 27 Ιουνίου, για να περάσουμε ένα όμορφο απόγευμα μαζί. Τόπος συνάντησης: ένα από τα αγαπημένα μας θερινά hot spots της πόλης, το Αίγλη Εστιατόριο, με μοναδική θέα στην Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό, που φέτος... μας ξανασυστήνεται. Το μενού του ανανεώθηκε, ο chef Μάκης Κοντοκώστας και η ομάδα του δημιουργούν μαμαδίστικα πιάτα εμπνευσμένα από την ελληνική παράδοση, οι πρώτες ύλες παραμένουν υψηλής ποιότητας από μικρούς Έλληνες παραγωγούς, η λίστα κρασιών εμπλουτίζεται με ενδιαφέρουσες επιλογές και όλα αυτά σε εξαιρετικά προσιτές τιμές.

Το ραντεβού μας, λοιπόν, είναι για τις 6 το απόγευμα, η διάρκεια του σεμιναρίου είναι μιάμιση ώρα και μετά, θα βγούμε στην βεράντα για καφέ, τσάι, γλυκά -κερασμένα από εμάς και το Αίγλη Εστιατόριο- και (ακόμα περισσότερη) κουβέντα!


Διάρκεια διαγωνισμού: έως Τρίτη26 Ιουνίου