Κερδίστε ένα από τα 6 αρώματα Bvlgari Eau Thé Rouge

Κερδίστε ένα από τα 6 αρώματα Bvlgari Eau Thé Rouge

Από το Meandhome.gr & τα notosgalleries

Το Meandhome.gr, το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό πολυκατάστημα με προϊόντα για σας και το χώρο σας, ενώνει τις δυνάμεις του με τα notosgalleries προσθέτοντας μια ολοκληρωμένη beauty & accessories κατηγορία στο www.meandhome.gr και δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους να κάνουν τις αγορές τους με ένα μόνο κλικ!


Εσείς δεν έχετε παρά να μπείτε στο Meandhome.gr και να ανακαλύψετε τις συνεχείς προσφορές και τα εκατοντάδες προϊόντα από τα πιο αναγνωρισμένα brands ομορφιάς, όπως Clarins, Lancome, Guerlain, Givenchy, Kenzo, YSL, Elizabeth Arden, Juicy Couture, Max Factor, BVLGARI, Thierry Mugler, Sisley κ.α. Καλλυντικά, κρέμες περιποίησης σώματος και προσώπου, αρώματα, τσάντες, ζώνες, μαγιό και πολλά άλλα αξεσουάρ σας περιμένουν στις ηλεκτρονικές σελίδες του ενώ η διαδικασία του online shopping γίνεται πανεύκολα, με βραβευμένες Get Safe υπηρεσίες, καθώς και τη δυνατότητα παραλαβής των προϊόντων των notosgalleries σε ένα από τα 752 σημεία σε όλη την Ελλάδα.

Και για να γιορτάσουν αυτή τη νέα συνεργασία, το Meandhome.gr και τα notosgalleries δίνουν τώρα την ευκαιρία σε 6 τυχερές αναγνώστριες του queen.gr να κερδίσουν από ένα ξεχωριστό άρωμα Bvlgari Eau Thé Rouge! Με πρωταγωνιστή το κόκκινο τσάι, αυτό το ιδιαίτερο ελιξίριο- το τρίτο στη σειρά αρωμάτων του οίκου που βασίζονται στο τσάι- είναι αισθησιακό και εξωτικό ενώ φοριέται άνετα τόσο από γυναίκες όσο και από άντρες.

Διάρκεια διαγωνισμού: έως Τετάρτη 4/7/2012