Κερδίστε 4 αναζωογονητικά αφρόλουτρα Biotherm Eau Oceane!

Κερδίστε 4 αναζωογονητικά αφρόλουτρα Biotherm Eau Oceane!

Eau Océane: Στο νέο της άρωμα, η Biotherm κλείνει όλη την ενέργεια και την δροσιά του Ωκεανού. Εμπνευσμένο από την Βόρεια Θάλασσα, αυτό το aquatic floral κοκτέιλ θα σας ταξιδέψει σε μια απέραντη παραλία, όπου τα κύματα που έρχονται από το βάθος του ωκεανού σκάνε στα πόδια σας, ο ήχος τους ηρεμεί τις αισθησεις, η μυρωδιά και το αλάτι της θάλασσας σας τυλίγουν παρηγορητικά...

Στην επιφάνεια, το Eau Océane ανοίγει με μια έκρηξη από περγαμόντο, κίτρο, απαλές φρουτένιες νότες και ένα μόριο που βγάζει τη δροσιά του νερού. Σαν δεύτερο κύμα, οι μεσαίες νότες του θυμίζουν την αρμύρα της θάλασσας που φλερτάρει με γιασεμί Sambac και λουλούδια ενώ στο βυθό του κρύβονται αισθησιακές νότες από musk, ξύλο κέδρου και φύκη. Όμως η μαγεία του νέου αρώματος της Biotherm δεν σταματάει εδώ: εμπλουτισμένο με αρνητικά φορτισμένα ιόντα, το Eau Océane προσφέρει ευεξία, αναζωογόνηση στην επιδερμίδα και πνευματική ηρεμία.

Αν θέλετε να απολαύσετε τις αναζωογονητικές του ιδιότητες στο μπάνιο σας, δεν έχετε παρά να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μας διεκδικώντας ένα από τα 4 Shower Gel της σειράς Eau Océane της Biotherm, που καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα, την αγκαλιάζει με την δροσερή ευωδιά του και επιπλέον, σέβεται το περιβάλλον καθώς το 99% της φόρμουλάς του είναι βιοδιασπώμενη μέσα στο νερό.

Διάρκεια διαγωνισμού: έως Παρασκευή 20 Ιουλίου.