You are a star!

You are a star!

Κερδίστε το απόλυτο σετ μακιγιάζ της Lancôme για να δημιουργήσετε το Star Eye Look της Daria

lancome-contest-mesa-sto-arthro

Εκθαμβωτικά μάτια, πλούσιος glamorous όγκος: η Lancôme, αδιαμφισβήτητος expert στις μάσκαρα, αντλώντας έμπνευση από τις ταινίες του '30, δημιούργησε το απόλυτο προϊόν μακιγιάζ για βλέμμα γεμάτο μυστήριο, βάθος και θηλυκότητα που μαγνητίζει.


Η μάσκαρα Hypnôse Star ήρθε και μας κατέκτησε από τα πρώτα δευτερόλεπτα που τη δοκιμάσαμε- και είμαστε βέβαιες πως θα τη λατρέψετε και εσείς το ίδιο! Πώς δίνει αυτό το απίστευτο αποτέλεσμα; Χάρη στο πρωτοποριακό της βουρτσάκι 2 όψεων και τη σύνθεση με Black Diamond εφέ για ακρίβεια στο αποτέλεσμα. Τι σημαίνουν όλα αυτά: το βουρτσάκι διαθέτει 2 όψεις μια επίπεδη για όγκο και μια λοξή για διαχωρισμό και καμπύλες ενώ η σύνθεση της Hypnose Star συνδυάζει διαφορετικά μαλακά κεριά νέας γενιάς που γλιστρούν στις βλεφαρίδες για τέλεια εφαρμογή και σκληρά κεριά που σχηματίζουν ένα λεπτό φιλμ στην επιφάνεια της βλεφαρίδας σταθεροποιώντας την καμπύλη της. Επιπλέον χάρη σε mineral χρωστικές και έλαια που αντανακλούν το φως, η μάσκαρα εγγυάται ένα Black Diamond εφέ, ένα βαθύ μαύρο χρώμα που αντανακλά το φως σα μαύρο διαμάντι, που ιριδίζει σαν ταφτάς.

Το super model και μούσα της Lancôme, Daria Werbowy, είναι το πρόσωπο της Hypnose Star, με βλέμμα τόσο σαγηνευτικό που σε καθηλώνει- όμως δεν είναι μόνη της. Μαζί της πρωταγωνιστεί μια θρυλική φιγούρα, η Betty Boop, που ορίζει το glamour των '30s και έχει πολλά να πει για το τι σημαίνει αυθεντική θηλυκότητα...



Τώρα, η Lancôme σας δίνει την ευκαιρία όχι μόνο να δοκιμάσετε τη νέα της μάσκαρα Hypnôse Star αλλά και να αντιγράψετε το Star Eye Look της Daria, ακριβώς με τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν για τη φωτογράφιση της καμπάνιας! Έτσι, 7 τυχερές θα κερδίσουν ένα πλήρες σετ μακιγιάζ για glamorous look που θα αποτελείται από 1 μάσκαρα Lancôme Hypnôse Star , αξίας 33€ και 3 νέες σκιές Ombre Hypnôse, και συγκεκριμένα 1 μονή σκιά Lancôme Ombre Hypnôse Star Blαck S310, αξίας 27€, 1 μονή σκιά Lancôme Ombre Hypnôse Sable Echante P102, αξίας 27€* και 1 μονή σκιά Lancôme Ombre Hypnôse Erika F I202, αξίας 27€. Σημειώστε πως οι νέες Ombre Hypnôse μπορούν να φορεθούν κάθε μια μόνη της ή σε συνδυασμούς δύο ή τριών μαζί, έχουν υπέροχη σαν μετάξι υφή και απλώνονται πανεύκολα, δεν "μαζεύουν" στο βλέφαρο και μένουν σταθερές για πολλές ώρες.


«Όλες οι σταρ έχουν ένα μυστικό- απλά πες το με τα μάτια» συμβουλεύει η Betty Boop τη Daria στο short film της καμπάνιας και με λίγη τύχη, το δικό σας μυστικό θα είναι το υπέροχο σετ μακιγιάζ ματιών με τη μάσκαρα Hypnôse Star και τις σκιές Ombre Hypnôse που σας χαρίζει η Lancôme!


Διάρκεια διαγωνισμού: έως Δευτέρα 30 Ιουλίου