Δείτε τις 5 νικήτριες του “QUEEN CHRISTMAS…BEAUTY CHRISTMAS”!

Δείτε τις 5 νικήτριες του “QUEEN CHRISTMAS…BEAUTY CHRISTMAS”!

Οι 5 μεγάλες νικήτριες του "QUEEN MERRY CHRISTMAS" , για τον 1ου διαγωνισμό "QUEEN CHRISTMAS...BEAUTY CHRISTMAS" που θα απολαύσουν μια QUEEN περιποίηση ομορφιάς με χτένισμα, κούρεμα, μανικιούρ και πεντικιούρ στα κομμωτήρια FREESTYLE είναι οι: ΑΝΝΑ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΦΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ, ΔΑΝΑΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΟΥ, ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΣΧΙΖΑ KAI ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ.

Ξεκίνησε ο 2ος διαγωνισμός "QUEEN CHRISTMAS...SWEET CHRISTMAS" ! Νοιώσε τη γλύκα των γιορτών φτιάχνοντας χριστουγεννιάτικα γλυκά στην μονάδα παραγωγής ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ και χαρίζοντας τα με αγάπη στα δικά σου πρόσωπα! 10 τυχερές κερδίζουν 10 γλυκές συνθέσεις με μελομακάρονα, κουραμπιέδες, δίπλες, τσουρέκι και bouchées παρμεζάνας!

Δήλωσε συμμετοχή ΕΔΩ μέχρι τις 10/12/2012 και έλα το Σάββατο 15/12/2012 14:00- 16:00, στο χριστουγεννιάτικο event του Queen να φτιάξουμε μαζί τα πιο όμορφα γλυκά στην υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ, να μάθουμε τις μυστικές συνταγές των επαγγελματιών chef αλλά και να γνωριστούμε, να δημιουργήσουμε και να διασκεδάσουμε μαζί! Θα γυρίσεις σπίτι με κέφι, με τα λαχταριστά Χριστουγεννιάτικα γλυκά που ΚΕΡΔΙΣΕΣ, αλλά και με γλυκά..... από τα χεράκια σου!