Στηρίζουμε τα ελληνικά προϊόντα με ένα like

Στηρίζουμε τα ελληνικά προϊόντα με ένα like

Το διαδικτυακό κίνημα ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ παίρνει μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό της COSMOTE και διεκδικεί μια διάκριση... μαζεύοντας τα περισσότερα LIKE!

Ξεκίνησε τον περασμένο Αύγουστο με στόχο να στηρίξει έμπρακτα τις ελληνικές επιχειρήσεις, τον Ελληνα εργαζόμενο και, τελικά, την πατρίδα μας. Ο λόγος για το διαδικτυακό κίνημα «ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ» που, μέσα σε λίγους μόλις μήνες, γιγαντώθηκε μέσω του facebook.
Το «ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ» συμμετέχει, τώρα, στον διαγωνισμό «Share Your Success» της Cosmote και διεκδικεί ένα πρόγραμμα προβολής (διαφημιστικό χρόνο και χώρο) με στόχο να μάθουν για το κίνημα και να συμπαραταχθούν με αυτό όσο το δυνατόν περισσότεροι Ελληνες. Επειδή, στηρίζοντας το «ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ», στηρίζουμε την Ελλάδα... Επειδή, αν κερδίσει το «ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ», κερδίζουμε όλοι μας...
ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ


Ενα κίνημα από εμάς για εμάς
Το «ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ» είναι μια σελίδα αφιερωμένη σε όλες τις ελληνικές επιχειρήσεις που, παρά την τεράστια κρίση, τα εμπόδια και τις δυσκολίες, παραμένουν στην Ελλάδα.
Δεν μεταφέρουν τα εργοστάσιά τους στο εξωτερικό, συνεχίζουν να δίνουν δουλειά σε χιλιάδες Έλληνες και -πολλές φορές- μας κάνουν περήφανους στο εξωτερικό με τις επιτυχίες τους.
Μέχρι σήμερα περισσότεροι από 70.000 Έλληνες έχουν συμπαραταχθεί με το «ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ».
Ένα κίνημα που στηρίζει τις επιχειρήσεις με ελληνική επωνυμία!
Στηρίζει τις επιχειρήσεις που απασχολούν Έλληνες εργαζόμενους!
Στηρίζει τις επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν ελληνικές πρώτες ύλες!
Στηρίζει τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται εντός και εκτός συνόρων αποφέροντας σημαντικά κονδύλια στο κράτος μέσω της φορολόγησής τους!
Στηρίζει τις ελληνικές επιχειρήσεις που σέβονται τον Έλληνα καταναλωτή!
Επόμενο βήμα του κινήματος είναι το πέρασμα από τον διαδικτυακό στον πραγματικό κόσμο, με τη δημιουργία των συνθηκών που θα επιτρέψουν και την απευθείας επαφή παραγωγών και καταναλωτών ελληνικών προϊόντων.

Στηρίξτε, λοιπόν, το κίνημα που σας στηρίζει!
ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ