Κερδίστε ένα από τα 5 Eau de Toilette Loverdose της Diesel!

Κερδίστε ένα από τα 5 Eau de Toilette Loverdose της Diesel!

Μια ανάσα πριν το τέλος της χρονιάς, το Loverdose της Diesel γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια και έρχεται σε νέα εκδοχή Eau de Toilette. Πιο φρέσκο, νεανικό και sexy, ιδανικό για το πρωί, κρατάει τον εθιστικό χαρακτήρα του original αρώματος, την μοντέρνα λουλουδάτη καρδιά του, τις ξυλώδεις νότες βάσης και κυρίως, την λαχταριστή ευωδιά από κρέμα γλυκύριζας.


Σε αυτή τη νέα εκδοχή, που υπογράφει ο Olivier Cresp, το ζουμερό μανταρίνι φλερτάρει με τον γλυκάνισο και τις τραγανές νότες μήλου, η λουλουδάτη καρδιά είναι πιο ελαφριά, η γαρδένια υποχωρεί μπροστά στη φρεσκάδα του άνθους πορτοκαλιάς και το γιασεμί ενώ το musk παίρνει τη θέση της βανίλιας στη βάση, και μαζί με την κρέμα γλυκίριζας αφήνουν ένα ντελικάτο, αισθησιακό τελείωμα. Το μπουκάλι του Loverdose Eau de Toilette παραμένει σε σχήμα πολυεδρικής καρδιάς και αναδεικνύει τον χυμό που φιλοξενεί μέσα από το διάφανο βιολετί χρώμα του.


Τώρα, η Diesel σας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσετε το νέο της άρωμα και το προσφέρει σε 5 τυχερούς αναγνώστες του queen.gr - απλά δηλώστε συμμετοχή και με λίγη τύχη θα κρατάτε μια καρδιά στα χέρια σας... την επόμενη χρονιά! Και αφού δηλώσετε συμμετοχή, απολαύστε και το short film του νέου αρώματος με πρωταγωνίστρια την υπέροχη Ashley Smith!


Διάρκεια διαγωνισμού: έως Παρασκευή 4 Ιανουαρίου