Μεγάλος διαγωνισμός από το Queen.gr : Κερδίστε 6 βερνίκια από την καλοκαιρινή συλλογή της Essie

Μεγάλος διαγωνισμός από το Queen.gr : Κερδίστε 6 βερνίκια από την καλοκαιρινή συλλογή της Essie

Το καλοκαίρι έφτασε και 10 τυχερές έχουν την δυνατότητα να κερδίσουν από 6 βερνίκια της νέας καλοκαιρινής συλλογής από την essie. Κάντε Like, συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής και μπείτε στην κλήρωση!

Πακετάρετε τις εσπαντρίγιες σας και ένα αγαπημένο παρεό και κλείστε θέση για τον παράδεισο. Στο κατάστρωμα γι' αυτό το καλοκαίρι μια συλλογή θαλασσινών παστέλ αποχρώσεων που ταξιδεύουν γλυκά στο κόσμο της κομψότητας. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να αφήνεις πίσω τις έγνοιες, να αρμενίζεις κοντά σε ηλιόλουστες ακτές και να φτάνεις σε απάνεμα λιμάνια. Αυτά τα χρώματα είναι φτιαγμένα για να δώσουν σε κάθε γυναίκα την αίσθηση μιας ανέμελης κρουαζιέρας μέσα από 6 απαλές αποχρώσεις εμπνευσμένες από τα πιο εκρηκτικά look του καλοκαιριού.

Ετοιμαστείτε να επιβιβαστείτε για μία κομψή χρωματική περιπέτεια με ντελικάτα ιριδίζοντα και πολύ απαλά φωτεινά χρώματα που ψιθυρίζουν μια αίσθηση ανεπιτήδευτης κομψότητας. Είναι εύκολο να αισθανθείς το καλοκαίρι με μια συλλογή βερνικιών που δημιουργούν μία αίσθηση ανεμελιάς- ιδανικά για μια νύχτα στην πόλη και ένα φόρεμα που θυμίζει περισσότερο καφτάνι για την παραλία παρά ένα φόρεμα για το κόκκινο χαλί.

«Αυτή είναι μια συλλογή για γυναίκες με φωτεινή και χαρούμενη σκέψη» αναφέρει η Ιδρύτρια και Creative Director Essie Weingarten. «Εμπνευσμένα από αέρινα σιφόν και κασμιρένια παστέλ απογευματινά looks, αυτές οι 6 αποχρώσεις συμπληρώνουν την ιδανική γκαρνταρόμπα για κάθε ταξίδι». Αυτά τα χρώματα δημιουργήθηκαν για να προκαλούν χαλάρωση. Όλα αποβλέπουν στο να βρεθεί ένα όμορφο μέρος για να ρίξουμε άγκυρα και να βουτήξουμε- είτε ταξιδεύετε είτε ακολουθείτε την καθημερινότητά σας, ένα μανικιούρ με τα χαρούμενα χρώματα της Essie είναι το τέλειο καλοκαιρινό αξεσουάρ.

Επειδή κάθε γυναίκα κρύβει μέσα της μία βασίλισσα δηλώστε συμμετοχή και καλή επιτυχία!

*O ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ*