Διαγωνισμός Queen.gr: Κερδίστε μοναδικά προϊόντα από την Superfoods

Διαγωνισμός Queen.gr: Κερδίστε μοναδικά προϊόντα από την Superfoods

10 τυχερές νικήτριες , θα κερδίσουν μοναδικά προϊόντα από την Superfoods. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην φόρμα συμμετοχής που ακολουθεί και να κάνετε Like.

Βασιλικός Πολτός EUBIAS™

Super-θρεπτική τροφή για αποτελεσματική αντιμετώπιση της κόπωσης!

Ο βασιλικός πολτός είναι η κρεμώδης ουσία που παράγεται από τις μέλισσες ως τροφή για τη μελλοντική βασίλισσα. Συμβάλλει στην καλή λειτουργία ανθρώπινου οργανισμού, ειδικότερα σε περιόδους έντονης πνευματικής και σωματικής κόπωσης, καθώς είναι πλούσιος σε βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, λιπίδια, ένζυμα και συνένζυμα, ενώ περιέχει όλα τα απαραίτητα αμινοξέα, τα οποία δεν μπορεί να συνθέσει μόνος του ο οργανισμός. Ο Βασιλικός Πολτός EUBIAS™ ξεχωρίζει ως ένα 100% φυσικό προϊόν, αγνό και μετρήσιμο, με μεγάλη ποσότητα λυοφιλισμένου βασιλικού πολτού, δηλαδή, βασιλικού πολτού από τον οποίο έχει αφαιρεθεί η υγρασία χωρίς να καταστραφούν τα θρεπτικά συστατικά του, τα οποία μπορούν να διατηρηθούν ακέραια για πολλά χρόνια. Βοηθά στην αύξηση της φυσικής και πνευματικής κατάστασης του οργανισμού

ilios™ Μοναδική Σύνθεση Φυτών

Η έντονη έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία κατά τους θερινούς μήνες αυξάνει τις ανάγκες για φυσική προστασία των κυττάρων του δέρματος και την εν γένη καλύτερη «θωράκιση» του οργανισμού. Τα θρεπτικά συστατικά στα οποία επικεντρώνονται οι περισσότερες μελέτες, που εξετάζουν την διατροφική προστασία του δέρματος από τις δυσμενείς επιδράσεις των ακτινών UV-A και UV-B, είναι χωρίς αμφιβολία τα καροτενοειδή.

Τα συστατικά αυτά φαίνεται να εμφανίζουν «φωτοπροστατευτική» δράση, και να δρουν ουσιαστικά σε περιπτώσεις διαταραχών της φυσιολογικής κατάστασης του δέρματος.

Κερατίνη 250sf™ ....μαλλιά να λάμπουν!

Το κύριο συστατικό της τρίχας κατά 90%, είναι μία πρωτεΐνη που ονομάζεται κερατίνη. Η πρωτεΐνη αυτή βρίσκεται και στο δέρμα, τα δόντια και τα νύχια. Η πρωτεΐνη είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη όλων των κυττάρων, συμπεριλαμβανομένων των κυττάρων στις τρίχες. Τα μαλλιά παίρνουν τη δομή τους από αυτή την πρωτεΐνη που ονομάζεται κερατίνη.

*Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ*