Διαγωνισμός Queen.gr: Κερδίστε τη νέα σειρά Pantene Pro-V Δύναμη και Λάμψη

Διαγωνισμός Queen.gr: Κερδίστε τη νέα σειρά Pantene Pro-V Δύναμη και Λάμψη

Η νέα σειρά Pantene Pro-V Δύναμη & Λάμψη, είναι μία σειρά τεσσάρων βημάτων για μαλλιά με βαμμένη τρίχα, που συμβάλλει στην ενδυνάμωση και τη βελτίωση της ευθυγράμμισης τους, έτσι ώστε τα μαλλιά να δείχνουν πιο λαμπερά και υγιή για περισσότερο. 5 τυχερές νικήτριες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν τη σειρά Pantene Pro – V Δύναμη & Λάμψη. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής που ακολουθεί.

Το νέο σαμπουάν Pantene Pro-V Δύναμη & Λάμψη χρησιμοποιεί την προηγμένη Τεχνολογία Υγρών Κρυστάλλων (Liquid Crystal Technology) του Pantene, καθαρίζει την τρίχα ενώ συγχρόνως την βοηθά στο να δεσμεύει τα συστατικά περιποίησης πιο εύκολα, χαρίζοντας τους λάμψη, υγιή εμφάνιση και δύναμη!

Το Conditioner της σειράς περιποιείται τα μαλλιά χωρίς όμως να δημιουργεί μία "βαριά" αίσθηση σε αυτά ενώ συγχρόνως βοηθά στην ισορροπία της τρίχας με αποτέλεσμα να είναι λιγότερο πορώδης και περισσότερο δυνατή!

Οι Αμπούλες Επανόρθωσης για Βαμμένα Μαλλιά είναι το μοναδικό προϊόν της σειράς Δύναμη & Λάμψη που περιέχει το ενεργό συστατικό Behenyl Trimethyl Ammonium Chloride (BTMAC) – σαν να λέμε επείγουσα επέμβαση!

Πρόκειται για μία ελαφριά κρέμα με εξαιρετική επανορθωτική δράση. Πραγματικά θαυματουργή ενάντια στη φθορά και στο σπάσιμο της τρίχας!

Ο εξαιρετικά συμπυκνωμένος Ορός Λάμψης, με περισσότερο από 90% ενεργά συστατικά (έλαια και πολυμερή), ολοκληρώνει την περιποίηση των 4 βημάτων. Σχεδιασμένος για να απλώνεται εύκολα, αυξάνει τη λάμψη των βαμμένων μαλλιών αμέσως ενώ συγχρόνως τα περιποιείται βαθιά και τα προστατεύει από τις φθορές του styling , με αποτέλεσμα λιγότερο σπάσιμο.

* Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ*