Μεγάλος διαγωνισμός του Queen.gr: Κερδίστε μοναδικά δώρα από τη νέα ταινία των Harrison Ford, Diane Keaton και Rachel McAdams με τίτλο «Morning Glory»

Μεγάλος διαγωνισμός του Queen.gr: Κερδίστε μοναδικά δώρα από τη νέα ταινία των Harrison Ford, Diane Keaton και Rachel McAdams με τίτλο «Morning Glory»

Η Aline Brosh McKenna, σεναριογράφος του «Ο Διάβολος Φοράει Prada», υπογράφει τη νέα ταινία «Morning Glory» που χαρίζει μοναδικά δώρα στις αναγνώστριες του Queen.gr.

Η σεναριογράφος της ταινίας «Ο Διάβολος Φοράει Prada», Aline Brosh McKenna, και ο σκηνοθέτης του «Notting Hill», Roger Michell, ένωσαν τις δυνάμεις τους με τον παραγωγό του «Σταρ Τρεκ», J.J. Abrams, και δημιούργησαν το «Morning Glory». Η γλυκιά και πρωτότυπη ρομαντική κομεντι, που κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 24 Μαρτίου στις αίθουσες, εξελίσεται στη Νέα Υόρκη και ασχολείται με το καλό και το κακό πρόσωπο της τηλεόρασης, της δημοσιογραφίας και των ΜΜΕ ενώ μια σειρά απο σημαντικούς αστέρες όπως ο Harrison Ford, η Diane Keaton και η Rachel McAdams παρελαύνουν στο καστ της.

Υπόθεση:

Ένας βετεράνος παρουσιαστής ειδήσεων της παλιάς σχολής (Harrison Ford) αποφασίζει να εγκαταλείψει την ενεργό δράση και να αποσυρθεί, αηδιασμένος από τη νέα κίτρινη τάξη πραγμάτων στην τηλεόραση που δεν προσιδιάζει στο ήθος του. Μια δαιμόνια νεαρή παραγωγός όμως (Rachel McAdams), κάνει τα αδύνατα δυνατά να τον φέρει πίσω στα πράγματα σε μια απέλπιδα προσπάθεια να σώσει το πρωινό μαγκαζίνο του καναλιού όπου εργάζεται και μάλιστα έχοντας στο πλευρό του, ως συμπαρουσιάστρια, την άσπονδη φίλη του, που δεν είναι άλλη από τη μία και μοναδική Diane Keaton. Και επειδή η διαχωριστική γραμμή μεταξύ μίσους και έρωτα δεν είναι πάντοτε σαφής, τα τηλεοπτικά και παρασκηνιακά μπερδέματα στο λαμπερό κόσμο της δημοσιογραφικής showbiz μοιάζουν αναπόφευκτα

Με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας «Morning Glory» στις κινηματογραφικές αίθουσες την Πέμπτη 24 Μαρτίου η UIP χαρίζει μοναδικά δώρα στις φίλες του Queen.gr. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και κερδίστε μοναδικά δώρα:

5 fold-up shoes -σε μαύρη συσκευασία που μετατρέπεται σε αδιάβροχη shopping bag

5 baghooks

5 bag totes