Διαγωνισμός Queen.gr: Κερδίστε την 1η κρέμα ΒΒ για ευαίσθητο δέρμα

Διαγωνισμός Queen.gr: Κερδίστε την 1η κρέμα ΒΒ για ευαίσθητο δέρμα

Το Queen.gr , κάνει δώρο σε 5 τυχερές αναγνώστριες , την πρώτη κρέμα BB σχεδιασμένη για το ευαίσθητο δέρμα από τη La Roche-Pοsay . Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής που ακολουθεί.

Όλοι γνωρίζουμε την επιτυχία των BB creams στην Ασία, αλλά και πόσο αγαπήθηκαν από τις Ελληνίδες... αυτό που ίσως δεν ξέρουμε, είναι ότι οι BB creams πρωτοχρησιμοποιήθηκαν στη Γερμανία από τη Δερματολόγο Dr. Christine Schrammek, μετά από δερματολογικές επεμβάσεις για να καλύψουν σημάδια και κοκκινίλες, να καταπραΰνουν και να προστατεύσουν το δέρμα.

Τις ίδιες ανάγκες, ωστόσο, έχει το ευαίσθητο δέρμα και σήμερα: καταπράυνση και επαναφορά της άνεσης, της φρεσκάδας και της λάμψης, αλλά και κάλυψη των δυσχρωμιών.

Η La Roche-Posay παρουσιάζει τη νέα Hydreane BB Cream, την 1η κρέμα BB που σχεδιάστηκε ειδικά για τις ανάγκες του ευαίσθητου δέρματος. Η νέα Hydreane BB Cream της La Roche-Posay προσφέρει 12ωρη ενυδάτωση* και άνεση, φυσική κάλυψη, λάμψη και προστασία από την UVA και UVB ακτινοβολία, ενώ καταπραΰνει το ευαίσθητο δέρμα.

Η Hydreane BB Cream είναι ιδανική για τις γυναίκες που αναζητούν τα πολλαπλά οφέλη μιας κρέμας καθημερινής φροντίδας και, ταυτόχρονα, φυσικό αποτέλεσμα make up, λαμπερή επιδερμίδα και αντηλιακή προστασία σε ένα μοντέρνο και εύχρηστο προϊόν!

*Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ*