Κερδίστε ένα σετ εσωρούχων από την Triumph

Κερδίστε ένα σετ εσωρούχων από την Triumph

Γνωρίζατε ότι το 70% των γυναικών, δε γνωρίζουν τί νούμερο σουτιέν φοράνε? Σας προσκαλούμε να κλείσετε το προσωπικό σας fitting, σε ένα από τα καταστήματά της Triumph (Golden Hall , The Mall Athens και Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη), χωρίς καμία υποχρέωση αγοράς. Οι ειδικοί της Triumph θα απαντήσουν σε όλα σας τα ερωτήματα , θα βρουν το ιδανικό σουτιέν και σετ εσωρούχων για το εορταστικό σας ντύσιμο και επιπλέον 3 τυχερές νικήτριες θα κερδίσουν από ένα σετ εσωρούχων που θα τους ταιριάξει απόλυτα και θα τις κάνει να αισθανθούν όμορφες και άνετα.

Όπως κάθε σεζόν έτσι και φέτος, κάθε κομμάτι της συλλογής της Triumph έχει την αξία και προσωπικότητά του. Οι αγαπημένες σειρές Shape Sensation (collection διαμόρφωσης), Body Make-Up (καθημερινή collection), Seduction (fashion) και Beauty-Full (collection για μεγάλο στήθος), είναι εδώ με νέες προτάσεις και επιλογές και η Triumph και φέτος το χειμώνα σας ταξιδεύει στον κόσμο της.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής που ακολουθεί και καλή επιτυχία!

* O ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ*