Κερδίστε ένα σεμινάριο manicure στο Nail Academy από το Νύχι-Νύχι

Γωγώ Φούντα
Κερδίστε ένα σεμινάριο manicure στο Nail Academy από το Νύχι-Νύχι

Η καταξιωμένη τεχνίτρια νυχιών Άννα Αλμπάνη σας μαθαίνει τα μυστικά του τέλειου μανικιούρ

Το Queen.gr προσφέρει σε 16 τυχερές αναγνώστριες ένα μίνι σεμινάριο manicure, με την Άννα Αλμπάνη και επιπλέον, δώρο ένα goody bag με προϊόντα από το Νύχι-Νύχι.

Η Άννα Αλμπάνη, καταξιωμένη τεχνίτρια νυχιών στην Ελλάδα, έχει συνεργαστεί με τα εξώφυλλα των καλύτερων περιοδικών μόδας όπως Vogue, Elle, Life & Style, BHMADONNA, German Elle, ενώ δουλειές της εμφανίζονται σε πολλά editorials και διαφημίσεις περιοδικών. Έχει δουλέψει για τις διαφημιστικές καμπάνιες της Fructis Garnier, της NAK και της MIGATO.

Η ίδια τονίζει ότι "είχε την χαρά και την τιμή να συνεργαστεί με αξιόλογους φωτογράφους" όπως είναι ο Κώστας Αυγούλης, η Μάρα Δεσύπρη και η Κατερίνα Τσατσάνη.

Εκτός από μία έμπειρη τεχνίτρια νυχιών, η Άννα Αλμπάνη είναι μια εξειδικευμένη σύμβουλος ομορφιάς που συχνά παρουσιάζει στην τηλεόραση εντυπωσιακά θέματα που αφορούν στo χώρο της μόδας. Είναι αγαπημένη καλεσμένη σε εκπομπές του Alpha, Μega και ANT1 καθώς η παρουσία και η γνώμη της για τις τελευταίες τάσεις της μόδας είναι πολύ σημαντικές. Στην πελατεία της αριθμεί μια μεγάλη λίστα από διασημότητες, αφού είναι από τις πιο αξιόπιστες τεχνίτριες στην Ελλάδα.

Με καταγωγή από το Τορόντο του Καναδά, η Άννα Αλμπάνη ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή της στο Star Nail Academy με διακεκριμένους εκπαιδευτές και τεχνίτες νυχιών όπως η Kim Tanner. Συνέχισε την εκπαίδευσή της με την Jessica Vartoughian, την παγκοσμίου φήμης πρωτοπόρο στην επαγγελματική φροντίδα των νυχιών, καθώς και αξιόλογους εκπαιδευτές και φημισμένους τεχνίτες όπως η Sam Biddle(UK), ο Anthony Buckly(UK) και η Helena Malcheva(Russia).

Εκτός από καταξιωμένη τεχνίτρια νυχιών, η Άννα Αλμπάνη έχει πιστοποιημένες σπουδές στο μακιγιάζ και στο μόνιμο μακιγιάζ, στο τεχνητό μαύρισμα με ζαχαροκάλαμο, στην αποτρίχωση, καθώς και στην προσθετική μαλλιών και βλεφαρίδων.

Αυτή και ο σύζυγός της, είναι ιδρυτές της μεγαλύτερης και γνωστότερης αλυσίδας στούντιο νυχιών στην Ελλάδα, το ΝΥΧΙ-ΝΥΧΙ, ενώ ζουν στην Αθήνα με τα δύο τους παιδιά. Διατηρούν την εισαγωγική εταιρεία Α.Μ.Ε., όντας αποκλειστικοί αντιπρόσωποι των προϊόντων Jessica, EzFlow και Blixz σε Ελλάδα και Κύπρο.

Το πάθος της είναι να εκπαιδεύει μαθητές και να τους διδάσκει νέες τεχνικές από όλο τον κόσμο, γι αυτό και από 1997 λειτουργεί τη σχολή του ΝΥΧΙ-ΝΥΧΙ Nail Academy απ´την οποία εχουν αποφοιτήσει χιλιάδες τεχνίτες και τεχνίτριες νυχιών μέχρι σήμερα κάτς από την αυστηρή της επίβλεψη αλλά και μιας σπουδαίας ομάδας εκπαιδευτών. Το τελευταίο εκπαιδευτικό της ταξίδι ήταν στο Hong Kong όπου ταξίδεψε ειδικά για την εκμάθηση της τρίχα-τρίχα τεχνικής στο μόνιμο μακιγιάζ.

Αξιοσημείωτη είναι η συνεργασία της με τον καταξιωμένο make-up artist Μάνο Βινυχάκη, καθηγητή της σχολής μακιγιάζ "Make-up Workshop by Manos Vinychakis".

Τέλος, είναι η μοναδική τεχνίτρια που αντιπροσωπεύει επάξια το πρακτορείο D-Tales στην Ελλάδα στην περιποίηση των άκρων με αμέτρητες δουλειές σε γνωστά ελληνικά περιοδικά μόδας.

Για να είσαι εσύ μία από τις νικήτριες, κάνε like συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα συμμετοχής που ακολουθεί και καλή επιτυχία!

{iframe}http://www1.bbend.com/facebookapp/contest_frame_reg?itemid=86516&url=queen.gr|579|1200{/iframe}