Κερδίστε ένα τσαντάκι MORROCANOIL αξίας 100 ευρώ από τα Angelopoulos Hair Company

Κερδίστε ένα τσαντάκι MORROCANOIL αξίας 100 ευρώ από τα Angelopoulos Hair Company

Το Queen.gr και το Angelopoulos Hair Company, προσφέρει σε 3 τυχερές αναγνώστριες ένα τσαντάκι γεμάτο προϊόντα MORROCANOIL αξίας 100 ευρώ

Το τσαντάκι περιέχει ένα Moisture Repair Shampoo, ένα Moisture Repair Conditioner και το Moroccanoil Treatment OIL για όλους τους τύπους μαλλιών.

Για εξασθενημένα και κουρασμένα μαλλιά

Για μαλλιά που έχουν εξασθενήσει ή καταστραφεί από τις βαφές, τις χημικές φόρμουλες που έχουν εφαρμοστεί επάνω τους και το styling με το πιστολάκι. Το Moisture Repair Shampoo και Conditioner, απαλά αλλά συγχρόνως και δραστικά ξαναζωντανεύουν τα μαλλιά και τα αφήνουν να μοιάζουν ζωντανά, ανανεωμένα, δυνατά, ευκολοχτένιστα.

Το σαμπουάν και η μαλακτική Moisture Repair αποκαθιστά την υγεία της τρίχας με μία φόρμουλα πλούσια σε αντιοξειδωτικό έλαιο argan, αναζωογονητική κερατίνη και πλούσια έλαια. Διορθώνοντας τα σπασμένα μαλλιά και τα δύο προϊόντα αποκαθιστούν την ελαστικότητα, την υγρασία και την πλαστικότητα των μαλλιών. Οι φόρμουλες δεν περιέχουν θειϊκά και φωσφορικά άλατα, parabens, ούτε χλωριούχο νάτριο, έτσι ώστε να μην βλάπτουν τα μαλλιά ή το περιβάλλον και να μην ξηραίνουν ή θαμπώνουν τα βαμμένα μαλλιά.

Το MORROCAN TREATMENT OIL είναι για όλους τους τύπους μαλλιών

Μαλλιά μεταξένια. Υγιή. Γεμάτα ζωντάνια. Φωτεινά. Γεμάτα Ζωή. Η περιποίηση Moroccanoil είναι το φαινόμενο ομορφιάς που τα καταφέρνει όλα αυτά. Αυτή η ευέλικτη, θρεπτική και χωρίς κατάλοιπα φόρμουλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν εργαλείο μαλακτικό, tyfinc1 και για να δώσει το τελειωτικό finishing. Αναμειγνύεται τέλεια με άλλα προϊόντα και επιταχύνει το χρόνο στεγνώματος των μαλλιών, βελτιώνοντας τα μαλλιά βήμα - βήμα.

Το προϊόν Moroccanoil Treatment μεταμορφώνει τα μαλλιά ολοκληρωτικά γιατί είναι μία φόρμουλα που επαναφέρει τις χαμένες πρωτεΐνες για δυνατά μαλλιά: λιπαντικά οξέα, έλαια, ωμέγα-3, βιταμίνες για λάμψη και αντιοξειδωτικά για προστασία. Απορροφάται (άμεσα / στιγμιαία) για να γεμίσει τα κενά στα μαλλιά που δημιουργούνται από τη ζέστη, το styling και τη ζημιά που προκαλείται από το περιβάλλον. Τα μαλλιά από εύθραυστα και σπασμένα μετατρέπονται σε δυνατά και ευλύγιστα. Από σκληρά και κατσαρωμένα σε εξαιρετικά λαμπερά, απαλά και εύπλαστα - το τέλειο σημείο εκκίνησης για εύκολο styling χωρίς μεγάλη προσπάθεια.

Τα προϊόντα θα τα βρείτε στα καταστήματα Angelopoulos Hair Company και στην ιστοσελίδα στο e-shop.

Διεύθυνσης κομμωτηρίων Angelopoulos Hair Company:

1) ΤΑΤΟΪΟΥ 73 & ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ
Κηφισιά 14564
+30 21 0807 0187

2) Κολοκοτρώνη 9 & Γκίνης 6 (εμπορικό κέντρο TopShop)
Χαλάνδρι 15233
+30 21 0681 1990

Για να είσαι εσύ μία από τις νικήτριες, κάνε like συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα συμμετοχής που ακολουθεί και καλή επιτυχία!

*Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ*