Μεγάλος διαγωνισμός του Queen.gr: κερδίστε ενέσιμες θεραπείες με υαλουρονικό οξύ

Μεγάλος διαγωνισμός του Queen.gr: κερδίστε ενέσιμες θεραπείες με υαλουρονικό οξύ

Μπείτε στην κλήρωση, κερδίστε πέντε ενέσιμες θεραπείες με υαλουρονικό οξύ και «γεμίστε» τις ρυτίδες σας.

Το υαλουρονικό οξύ είναι φυσικό υδρόφιλο συστατικό και είναι θεμελιώδες στοιχείο του κυρίως δέρματος, γι' αυτό και είναι απόλυτα ασφαλές. Η χρήση του σε μη επεμβατικές αισθητικές ενέσιμες θεραπείες, δίνει άμεσα αποτελέσματα στο πρόβλημα των ρυτίδων και των πτυχώσεων της επιδερμίδας του προσώπου.


Η χρήση του είναι εγκεκριμένη από τον Αμερικανικό Οργανισμό Φαρμάκων (FDA), και είναι μία από τις πιο γνωστές και διαδεδομένες μεθόδους αντιγήρανσης, αφού «σβήνει» τις ρυτίδες, χωρίς παρενέργειες ή πόνο. Τα αποτελέσματα του μπορεί να διαρκέσουν μέχρι και δώδεκα μήνες.


Ενδείκνυται για τις ρινοπαρειακές πτυχώσεις, γύρω από το στόμα, για τις χαρακτηριστικές ρυτίδες των καπνιστών στο άνω χείλος, τις ρυτίδες στο μεσόφρυο, ανάμεσα στα φρύδια δηλαδή, αλλά και αυτές στο πόδι της χήνας. Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλο το πρόσωπο εφόσον υπάρχουν ρυτίδες. Μία ακόμη χρήσητου είναι στα χείλη και στα ζυγωματικά για «γέμισμα» των σημείων αυτών. Μαζί με το Botox, -με το οποίο μπορεί και να συνδυαστεί-βρίσκεται στις πρώτες προτιμήσεις των γυναικών στο ιατρείο του πλαστικού χειρουργού.


Αν θέλετε να απαλλαγείτε και εσείς εύκολα από τις ρυτίδες, μπορείτε να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό του Queen.gr σε συνεργασία με τo Πρότυπο Ιατρικό Κέντρο Laserlight Clinic, και να κερδίσετε δωρεάν ενέσιμες θεραπείες με υαλουρονικό οξύ.


Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και στείλτε την για να μπείτε στην κλήρωση και να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό του Queen.gr.