Οι Homies είναι εδώ και σε καλούν να δεις πως κάποια «άνευ» είναι καλύτερα από τα «με»

Οι Homies είναι εδώ και σε καλούν να δεις πως κάποια «άνευ» είναι καλύτερα από τα «με»

Λένε πως κάποια «άνευ» στη ζωή είναι καλύτερα από τα «με» και η αλήθεια είναι πως αυτό ακριβώς συνειδητοποιήσαμε, τώρα που μείναμε σπίτι.

Τα νέα δεδομένα στην καθημερινότητά μας και οι αλλαγές στον τρόπο ζωής μας, μας έκαναν να δούμε τα πράγματα με μία διαφορετική «ματιά». Τους τελευταίους δύο μήνες, τα σπίτια μας μετατράπηκαν στους μικρόκοσμούς μας και μια νέα τάση ήρθε στο προσκήνιο, φέρνοντας την έννοια του «άνευ» σε πρώτο πλάνο, τόσο σε ό,τι αφορά στον τρόπο που εργαζόμαστε, όσο και στο πώς απολαμβάνουμε τις καθημερινές μας συνήθειες.

Ξαφνικά, η ζωή στο σπίτι αναβαθμίστηκε και εμείς, γίναμε οι Homies Άνευ, οι πρεσβευτές μιας νέας τάξης πραγμάτων που οραματιζόμαστε μια νέα πιο απλή αλλά περισσότερο αισιόδοξη πραγματικότητα, χωρίς πολλά «με» και με περισσότερα «άνευ».

Ναι, οι αλλαγές στη ζωή μας, μας ώθησαν να μάθουμε να ζούμε διαφορετικά εντός σπιτιού για να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα, τα οποία όπως όλα δείχνουν, ήρθαν για να μείνουν. Μάθαμε να γυμναζόμαστε άνευ trainer, να διασκεδάζουμε άνευ εξόδου, να περιποιούμαστε τους εαυτούς μας άνευ ειδικών, να διαβάζουμε και να χαλαρώνουμε άνευ χρονικών περιορισμών, ακόμη και να φροντίζουμε τους κήπους και τα μπαλκόνια μας άνευ κηπουρών ή διακοσμητών!

Άνευ! Αυτή είναι, λοιπόν, η νέα τάση της εποχής μας και οι Homies μας βοηθούν να την ανακαλύψουμε, βήμα-βήμα. Είναι δημιουργικοί, έχουν φαντασία και ευρηματικότητα και κάθε ημέρα, ανακαλύπτουν νέες προοπτικές για τη νέα τους καθημερινότητα, την καινούρια αυτή πραγματικότητα.

Οι Homies παρέα με μια FIX ΑΝΕΥ μοιράζονται τώρα τις καλύτερες «άνευ» στιγμές τους, όλες τις νέες καθημερινές συνήθειες που απέκτησαν το διάστημα που πέρασε και τις οποίες σκοπεύουν να κρατήσουν στη ζωή τους. Μέσα από homie βίντεο με συμβουλές, μας δείχνουν πώς μπορεί ο καθένας μας να συνεχίσει να κάνει στο εξής ό,τι τον γεμίζει.

Αποκτούμε νέες συνήθειες και προσαρμόζουμε τις παλιές μας στην καινούρια πραγματικότητα. Διατηρώντας πάντα την αισιοδοξία μας, περνάμε περισσότερο χρόνο στο σπίτι και ανακαλύπτουμε νέες προοπτικές που μπορούν να αναβαθμίσουν και να κάνουν πιο εύκολη την καθημερινότητά μας.

Μοιραζόμαστε και εμείς, λοιπόν, με τη σειρά μας τις νέες μας συνήθειες και γινόμαστε μέρος της μεγάλης ομάδας των # FIXANEFHOMIES. Διότι κάποια «άνευ» είναι καλύτερα από τα «με» και κάθε ημέρα, ανακαλύπτουμε όλο και περισσότερες «άνευ» επιλογές που κάνουν τη διαφορά στη ζωή μας και αξίζουν μια θέση στην καθημερινότητά μας και το διάστημα που θα ακολουθήσει.

Οι συνήθειές μας άλλαξαν και συνεχίζουν να αλλάζουν όμως, παραμένουμε αισιόδοξοι και με όχημα τη φαντασία μας -και βάζοντας πάντα σε πρώτο πλάνο τις νέες μας ανάγκες- δημιουργούμε μια νέα, πιο απλή και πιο όμορφη πραγματικότητα για εμάς και τους αγαπημένους μας. Και το κάνουμε άνευ περιορισμών.

Μπες και εσύ, λοιπόν, στην παρέα των #FIXANEFHOMIES και ανακάλυψε αυτή τη νέα πραγματικότητα.

Δες εδώ το video με τον 1ο Homie και για τους υπόλοιπους... stay tuned!