Το απόλυτο Valentine’s kit για δεσμευμένες!

Το απόλυτο Valentine’s kit για δεσμευμένες!

Διανύουμε αναμφίβολα τον πιο ερωτικό μήνα του χρόνου, φίλη μου! Ακόμη και αν κάποιοι τη… σνομπάρουν, η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου ή αλλιώς η μέρα των «αθεράπευτα» ερωτευμένων, «σφραγίζει» με τον τρόπο της τη ρομαντική ατμόσφαιρα των ημερών. Αν φέτος η ζωή τα έφερε έτσι και έχεις κάποιο ξεχωριστό πρόσωπο στην καρδιά και τη ζωή σου για να γιορτάσεις τη συγκεκριμένη ημερομηνία, παρακάτω σου έχουμε ετοιμάσει μία λίστα με τις απαραίτητες προσθήκες που θα πρέπει να περιέχει το φετινό… Valentine’s kit σου!

Τα… πατροπαράδοτα κεριά

Η μικρή φλόγα των κεριών, κάνει όσο να ‘ναι την ατμόσφαιρα πολύ πιο «ζεστή» και ρομαντική. Αν σου φαίνεται λίγο πεπερασμένη ιδέα, πρόσθεσε στο Valentine’s kit σου μερικές σειρές από χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια. Είτε προτιμήσεις την «ασφαλή» επιλογή των λευκών, είτε την «παιχνιδιάρικη» των χρωματιστών, τα λαμπιόνια θα κάνουν το σκηνικό cozy και χουχουλιάρικο.

kit1

Dinner for 2

Φαντάζομαι πως έχεις ακούσει τη φράση «ο έρωτας περνάει από το στομάχι», ήξερες όμως πως ισχύει και επίσημα; Κι όμως φίλη μου, ο παράγοντας «φαγητό» όπως και πολλοί άλλοι, μπορεί να «ανεβάσει» και αντίστοιχα να περιορίσει τη λίμπιντο. Συγκεκριμένα, τα οστρακοειδή, οι ξηροί καρποί, το κόκκινο κρασί και η σαμπάνια, μπορούν να αυξήσουν τη διάθεσή μας για ερωτικά παιχνίδια. Μήπως να έκλεινες ένα τραπέζι για δύο;

kit2

Red, red wine

Αφού αποφασίσετε αν θα περάσετε την μέρα των ερωτευμένων «εντός» ή «εκτός», σειρά έχει το ποτό! Επειδή λοιπόν καμία ρομαντική ιστορία δεν ξεκίνησε με gin tonic, επέλεξε το διαχρονικό κόκκινο κρασί. Αν πάλι θέλεις, μπορείς να «ενισχύσεις» τη γεύση του με μία πιο φρουτώδη «απόχρωση», ακολουθώντας τη συνταγή που σου έχουμε ετοιμάσει παρακάτω. Θα χρειαστείς:

120 ml κόκκινο κρασί
1 κουτ. της σούπας φρέσκο χυμό λεμόνι
1 κουτ. της σούπας ζάχαρη
60 ml σόδα
1 φέτα πορτοκάλι

Ρίχνεις τη ζάχαρη στο χυμό λεμονιού και ανακατεύεις καλά. Έπειτα, βάζεις το μείγμα σε ένα ποτήρι κρασί. Συνεχίζεις το ανακάτεμα, προσθέτεις λίγο πάγο και μία φέτα πορτοκάλι για επιπλέον άρωμα.

kit3

Δεν θέλω τα πράσινα, ούτε τα μπεζ

Τα εσώρουχα είναι ένα τεράστιο και αναπόσπαστο κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Κάθε γνήσια queenette, ξέρει πως αρκεί ένα θηλυκό και κομψό σετ από pantie και σουτιέν για να ανέβει η διάθεση -όχι μόνο η δική της, αλλά και του συντρόφου της. Εμείς δεν θα σου προτείνουμε κάποιο χρώμα ή κάποιο σχέδιο. Αφήνουμε την επιλογή πάνω σου, αφού σίγουρα εσύ γνωρίζεις καλύτερα, μην ξεχάσεις όμως σε καμία περίπτωση να βάλεις και τα εσώρουχα στο Valentine’s kit σου.

Extra: Αν σκοπεύετε να περάσετε το βράδυ στο σπίτι, ένα σατέν νεγκλιζέ -ειδικά αν δεν το συνηθίζεις- είναι η κατάλληλη ενδυμασία για να υποδεχθείς τον καλό σου.

kit 4

Tickets to… heaven

Είτε πρόκειται για την πολυπόθητη συναυλία της χρονιάς, είτε για μία αναπάντεχη κοντινή απόδραση μόνο για τους δύο σας, τα συγκεκριμένα εισιτήρια που θα συμπεριλάβεις στο Valentine’s kit, θα σας οδηγήσουν με… απευθείας πτήση στον παράδεισο! Δεν είναι ανάγκη να περιοριστείς σε κάτι από τα παραπάνω, μία ρομαντική βραδιά στο θέατρο είναι υπέροχη πρόταση για έξοδο τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

kit 5

Λουλούδια

Αφού δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα στο χώρο, δώσε μία πιο «ζωντανή» και δροσερή πινελιά, τοποθετώντας μερικά λουλούδια στο χώρο. Σε περίπτωση που δεν το γνώριζες μέχρι σήμερα, σύμφωνα πάντα με τους κανόνες του Feng sui, τα λουλούδια βοηθάνε στην καλύτερη ροή της ενέργειας του σπιτιού. Αν δεν θέλεις να πέσεις στη… λούπα του κόκκινου τριαντάφυλλου, τοποθέτησε τουλίπες σε χρώματα που ταιριάζουν με τη διακόσμηση του χώρου ή μυρωδάτα λίλιουμ.

kit 6

Μπορεί πολλοί να ισχυρίζονται πως η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μία γιορτή που δημιουργήθηκε προς όφελος των επιχειρήσεων, αυτό όμως δεν σου απαγορεύει να την περάσεις όπως εσύ θέλεις και να της δώσεις ένα δικό σου ιδιαίτερο νόημα! Μην ξεχνάς πως μερικές φορές, μικρές λεπτομέρειες όπως όλα τα παραπάνω που θα περιλαμβάνει το Kit σου, είναι ικανά να δώσουν μία πιο γιορτινή και ξεχωριστή αίσθηση ακόμη και σε μία τόσο εμπορευματοποιημένη γιορτή.