Τα μούτρα του Ben Affleck -στο πλευρό της Jennifer Lopez ας μην τα μεταφράζουμε ως βαρεμάρα

Πατούλια Κατερίνα
Τα μούτρα του Ben Affleck -στο πλευρό της Jennifer Lopez ας μην τα μεταφράζουμε ως βαρεμάρα

Το ερώτημα που τίθεται είναι ένα; Πόσο υποστηρικτικός σύζυγος μπορεί να γίνει ο Ben; Η απάντηση είναι πολύπλοκη.

Από την προηγούμενη εβδομάδα που το διαδίκτυο γέμισε με memes για τα μούτρα του Ben Affleck στο πλευρό της Jennifer Lopez στα Grammys, ξεκίνησε και πάλι η κουβέντα για τον γάμο των Bennifer, το κατά πόσο περνάει καλά ο ηθοποιός και το αν έχει το δικαίωμα να βαριέται μωρέ ο καημένος στα μουσικά βραβεία.

Η απάντηση της Lopez έχει έρθει τις ημέρες που πέρασαν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Αρχικά η 53χρονη, δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram το τρέιλερ από τη νέα ταινία του Ben με τίτλο Air και κάπως έτσι μας θύμισε πως από τη στιγμή που έσμιξαν ξανά, η Lopez δεν υπάρχει πρότζεκτ του Affleck που να μην το έχει στηρίξει, πολύ και έντονα και με κάθε τρόπο.

https://www.instagram.com/p/CocyzUAJ2Ww

Η Lopez φρόντισε και πάλι να δείξει μια στιγμή με τα «μούτρα» του συζύγου της, τρολάροντάς τον και λέγοντας πως αυτό είναι το χαρούμενο πρόσωπό του. Η ίδια μάλλον κρύβεται και πίσω από δημοσιεύματα που έρχονταν σε αντίθεση με τις πρώτες ειδήσεις που έκαναν λόγο για καυγά του ζευγαριού στα Grammys. Οι φήμες ήθελαν τη Jlo να γκρινιάζει στον Ben που έδειχνε να βαριέται και να του ζητάει να δείχνει πιο χαρούμενος.

Λίγες ημέρες αργότερα, ήρθαν νέες πληροφορίες που ανέφεραν πως η Lopez είχε δει πως ο Affleck είχε γίνει meme για τα μούτρα του με την ίδια να διασκεδάζει και απλά να διαφωνεί με τον Affleck για το αν ήταν αστείο ή όχι το meme για εκείνον. Τούτο τουλάχιστον υποστήριξε η Tik Toker almostanna η οποία είχε πληροφορίες εκ των έσω και τόνισε πως ο Ben επέλεξε να συνεχίσει να κάνει την ίδια γκριμάτσα.

Grammys 2023: O Ben Affleck έγινε το meme της βραδιάς και εμείς συμπάσχουμε

Και είναι αλήθεια πως η γκριμάτσα της απελπισίας του Ben τον ακολουθεί και στο ταξίδι του μέλιτος σε Ιταλία και Γαλλία, εκεί που ο φακός τον έπιασε τόσο κουρασμένο που έφτασε να κοιμάται πάνω σε πλοίο της αγάπης, στην κρουαζιέρα των Bennifer στον Σηκουάνα.

Είναι η πρώτη φορά που ο Ben δίνει δικαίωμα για σχόλια; Προφανώς και όχι.

Πριν μερικές εβδομάδες, είχαμε άλλο ένα περιστατικό από το πάρτι της πρεμιέρας της Lopez, για την ταινία Shotgun Wedding, η οποία βγήκε στο Amazon Prime στις 27 Ιανουαρίου 2023 και το πάρτι έλαβε χώρα στις 18 Ιανουαρίου. Στο βίντεο αυτό, οι ειδικοί στο να διαβάζουν τα χείλη, μπόρεσαν να καταλάβουν πως ο Ben έσπευσε να υπερασπιστεί τον εαυτό του κόντρα στην έντονα εκνευρισμένη Jlo τονίζοντας πως δεν έχει πιει αλκοόλ.

Jlo πιάνει τον Ben Affleck να πίνει αλκοόλ και το βίντεο γίνεται viral στο Tik Tok

Όλοι τον θυμούνται στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου της πρώην συζύγου του Jennifer Garner στον δρόμο προς την κλινική αποτοξίνωσης το 2018. Την Garner με την οποία απέκτησε τρία και παιδιά και για την οποία είχε τολμήσει να δηλώσει πως αν παρέμενε παντρεμένος μαζί της, θα συνέχιζε να πίνει (!)

Ο Affleck δεν έχει μάθει, τουλάχιστον δημόσια να υποστηρίζει τις συντρόφους του όπως θα έπρεπε. Δεν είναι τα μούτρα, το ξενέρωμα, η υπνηλία. Ο Affleck δείχνει πως υποφέρει κάθε φορά που πρέπει να βρεθεί κάπου που δεν είναι ο ίδιος ο πρωταγωνιστής, κι αυτό δύσκολα θα αλλάξει. Μέχρι τότε, θα τρέχει η JLo να μαζέψει ό,τι μπορεί.