Αυτά είναι τα πλάνα από το σπίτι που πουλά η Jennifer Lopez εντελώς ξαφνικά στο Los Angeles

Αυτά είναι τα πλάνα από το σπίτι που πουλά η Jennifer Lopez εντελώς ξαφνικά στο Los Angeles

Φυτά μέσα και έξω φτιάχνουν ένα κινηματογραφικό σκηνικό ζούγκλας στην έπαυλη που εδώ και 7 χρόνια έμενε η Jennifer Lopez με τα παιδιά της. 

Η Jennifer Lopez αποφάσισε να πουλήσει το αγαπημένο της σπίτι στην περιοχή του Bel Air στο Los Angeles, από την περιοχή που μένουν δισεκατομμυριούχοι επιχειρηματίες και σταρ και μία από τις ακριβότερες στις ΗΠΑ. Η απόφαση έχει σχέση με τον Ben Affleck.

Θα ήθελες να δεις πως είναι να ζεις στον παράδεισο; Το σπίτι της είναι ονειρεμένο.

https://www.instagram.com/p/Cmn4I9lOcCy

Αν έχεις 42.5 εκατομμύρια δολάρια μπορείς να το αποκτήσεις

Η JLO πήρε μία ξαφνική απόφαση να μετακομίσει παρόλο που αυτό το σπίτι ήταν το αγαπημένο της και το είχε αγοράσει 38 εκατομμύρια δολάρια πριν από έξι χρόνια. Λόγω όμως των ανακατασκευών που έκανε και εκμεταλλευόμενη φυσικά το γεγονός πως μένει με τον τωρινό σύζυγό της Ben Affleck μετά τον γάμο τους που ήταν η είδηση της δεκαετίας στο Hollywood, τώρα το πουλά για 42,5 δολάρια.

https://www.instagram.com/p/CoLGA8bPu-9

Kαι ο Affleck τον περασμένο Αύγουστο πούλησε το ένα από τα 3 σπίτια που διαθέτει. Αυτή η κίνηση προφανώς σημαίνει ότι αναζητούν ένα μεγαλύτερο και πιο διαφορετικό σπίτι. Χρήματα έχουν άλλωστε μπορούν να κάνουν ότι θέλουν. Η ανεπίσημη δικαιολογία είναι ότι αναζητούν έναν μεγαλύτερο χώρο για να αισθάνονται άνετα και τα παιδιά τους, αφού και τα 3 παιδιά του Ben τα οποία μένουν με την μητέρα τους Jennifer Garner, είναι κοντά τους τα Σαββατοκύριακα.

Η Jlo πιάνει τον Ben Affleck να πίνει αλκοόλ και το βίντεο γίνεται viral στο Tik Tok

Πως είναι όμως αυτό το υπέροχο σπίτι και ένα από τα πιο ιδιαίτερα όπως λένε οι interior designers;

Καταρχάς είναι σε ένα οικόπεδο 6 στρεμμάτων γεμάτο με δέντρα και τροπικά φυτά. Πραγματικά σα να είσαι μέσα σε ζούγκλα. Έχει χτιστεί πριν 40 χρόνια σε γαλλικό στυλ με φυσική ανοιχτή πέτρα και ξύλο στο εσωτερικό του.

https://www.instagram.com/p/CoIEONagUbP

Από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε και το μεσιτικό γραφείο Carolwood Estates που έχει αναλάβει την πώληση, στο προφίλ του στο Instagram, φαίνεται και η εντυπωσιακή διακόσμηση στο σαλόνι.

lopezmansion.jpg

Aλλά και στον χώρο που ενώνει την απίθανη πέτρινη κουζίνα με το αίθριο με το μικρότερο σαλόνι του υπογείου.

lopezhousela.jpg

Το σπίτι διαθέτει 9 υπνοδωμάτια και δέκα μπάνια, γυμναστήριο, τζακούζι και ένα μεγάλο home cinema. Ο εξωτερικός χώρος μοιάζει με παράδεισο αφού είναι «πνιγμένος» στα φυτά και τα δέντρα, ενώ υπάρχει και ένα μικρό υπαίθριο θεάτρο.

Εξίσου όμως εντυπωσιακό είναι και το δεύτερο σπίτι που διαθέτει η Lopez στο L.A και σε αυτό μας ξεναγεί η ίδια στο video που έκανε απαντώντας στις ερωτήσεις της Vogue. Με πιο μίνιμαλ αλλά εξίσου luxury διακόσμηση στα λευκά.

Photo credits κεντρικής Instagram @Jennifer Lopez