10 tweets που εξυμνούν τον Μίλτο Τεντόγλου μετά το χρυσό μετάλλιο και τη δήλωση για τα Τέμπη

Πατούλια Κατερίνα
10 tweets που εξυμνούν τον Μίλτο Τεντόγλου μετά το χρυσό μετάλλιο και τη δήλωση για τα Τέμπη
INTIME SPORTS

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην Κωνσταντινούπολη βρήκε νικητή τον Μίλτο Τεντόγλου αλλά τα λόγια του σπουδαίου αθλητή μας, άγγιξαν όλους τους Έλληνες πιο πολύ από τη διάκρισή του.

Ο Ευρωπαίος άλτης, που κατέκτησε τρία χρυσά μετάλλια σε ισάριθμα διαδοχικά πρωταθλήματα, ο Μίλτος Τεντόγλου, απέδειξε σήμερα πως εκτός από σπουδαίος αθλητής είναι και σπουδαίος άνθρωπος.

Μιλώντας για τον αγώνα, ο Μίλτος Τεντόγλου είπε:

«Είναι πολύ σημαντικό για εμένα και χαίρομαι που το πέτυχα. Δεν ήμουν τόσο καλός, ήταν και το πρωϊνό ξύπνημα. Προσπάθησα για το καλύτερο και είχα ένα μεγάλο άλμα, αλλά άκυρο. Συνήθως πηδάω περισσότερο στο πρώτο άλμα κι εάν ήταν βραδινός ο αγώνας θα έκανα σίγουρα 8.50 μέτρα. Δεν είμαι ανίκητος, στα ευρωπαϊκά, οκ είμαι, αλλά σήμερα θα μπορούσα να χάσω, γιατί δεν ήμουν ο καλός εαυτός μου. Έτσι είναι οι αγώνες. Τα φαβορί χάνουν και τα αουτσάιντερ, μπορεί να κάνουν κάτι καλό. Το Πανελλήνιο ρεκόρ και το χρυσό μετάλλιο στην Βουδαπέστη».

Ο Μίλτος Τεντόγλου σπάει τα ρεκόρ και ευχαριστεί τους Έλληνες και η Συνατσάκη αντιδρά όπως όλοι μας

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης, λύγισε όταν του ζητήθηκε να μιλήσει για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη και είπε χαρακτηριστικά:

«Είναι τραγικό αυτό που έγινε. Ντρέπομαι να πω κάτι, αλήθεια. Το καλύτερο είναι αυτό που είπε ο Νυφαντόπουλος, ότι εμείς εδώ και αγωνιζόμαστε, αλλά κανείς δεν μπορεί κάτι για να απαλύνει τον πόνο αυτών των ανθρώπων. Δεν ξέρω πού να αφιερώσω την νίκη».

Όσο για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι Έλληνες στο στάδιο, ο Μίλτος Τεντόγλου είπε:

«Ευχαριστώ πολύ όλους τους Έλληνες που βρέθηκαν στο στάδιο και δημιούργησαν φανταστική κερκίδα, όχι μόνο για εμένα, αλλά για όλους τους αθλητές. Το εκτιμώ πολύ».

Το Twitter αποθέωσε τον σπουδαίο άλτη

«Ο #Τεντογλου οταν τον ρωτησαν για την τραγωδία στα Τέμπη, είπε ότι ντρέπεται να πει το ο,τιδήποτε…Τεντόγλου ΧΡΥΣΟΣ για τον χαρακτήρα του πάνω απ’όλα», τόνισε μεταξύ άλλων ένας χρήστης του Twitter.