Η Miley Cyrus κλείνει τα 31 και έτσι μας θυμίζει να αγαπάμε το τώρα και να γιορτάζουμε το αύριο

Τζένη Ντεμιράι
Η Miley Cyrus κλείνει τα 31 και έτσι μας θυμίζει να αγαπάμε το τώρα και να γιορτάζουμε το αύριο

H Miley Cyrus απολαμβάνει τη ζωή, αφού βλέπει ακόμα και τα λάθη ως εμπειρίες, οι οποίες κάποιες φορές γίνονται μαθήματα κι άλλες έμπνευση για ένα νέο τραγούδι.

Τα 31 της χρόνια κλείνει σήμερα η Miley Cyrus, η οποία γεννήθηκε στις 23 Νοεμβρίου 1992 και έως τα 19 της χρόνια είχε ήδη καταφέρει να δει το όνομά της στα παγκόσμια charts αλλά και να μπει στο Βιβλίο Γκίνες ως η έφηβη «με τις περισσότερες εμφανίσεις στα charts».

Από τότε μέχρι σήμερα, μετρά αμέτρητες επιτυχίες, με το τελευταίο της hit με τίτλο «Used to be Young» να έχει κερδίσει μία ξεχωριστή θέση στη δική της (αλλά και τη δική μας) καρδία, αφού συνδέεται έντονα με την πολυτάραχη ζωή της.

«Νιώθω περήφανη όταν αναλογίζομαι το παρελθόν μου και σκέφτομαι το μέλλον»

«Αυτό το τραγούδι σχετίζεται με το να τιμάμε αυτό που ήμασταν, να αγαπάμε αυτό που είμαστε και να γιορτάζουμε αυτό που θα γίνουμε», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της η Miley, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι είναι απόλυτα συμφιλιωμένη με το πέρασμα του χρόνου και έτοιμη να δεχτεί το μέλλον που της επιφυλάσσει η ζωή με αισιοδοξία.

«Νιώθω περήφανη όταν αναλογίζομαι το παρελθόν μου και σκέφτομαι το μέλλον», πρόσθεσε στη συγκεκριμένη συνέντευξη, κάνοντάς μας σκεφτούμε πόσο σπουδαίο είναι να ζεις μία ζωή η οποία σε κάνει να αισθάνεσαι περηφάνια, μία ζωή γεμάτη, που δεν βασίζεται σε απωθημένα και «θα» αλλά σε πράξεις και εμπειρίες.

H Miley απολαμβάνει τη ζωή, αφού βλέπει ακόμα και τα λάθη ως εμπειρίες, οι οποίες κάποιες φορές γίνονται μαθήματα κι άλλες έμπνευση για ένα νέο τραγούδι.

Kαι κάπως έτσι, η κριτική, με την οποία έχει έρθει αντιμέτωπη καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας της, έγινε η «μούσα» του «Used to be Young» και των στίχων "I know I used to be crazy/I know I used to be fun/You say I used to be wild/I say I used to be young".

Αυτά είναι τα τραγούδια της Miley Cyrus που αγαπά λίγο παραπάνω η ομάδα του queen.gr!

The Climb

Flowers

Wrecking Ball

Nothing breaks like a heart

Used To Be Young