Το Flowers της Miley Cyrus παραλίγο να μην είναι αυτό το δυναμικό κομμάτι που μας κόλλησε

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Το Flowers της Miley Cyrus παραλίγο να μην είναι αυτό το δυναμικό κομμάτι που μας κόλλησε

Η Miley Cyrus δεν έγραψε το Flowers έτσι όπως το μάθαμε και αναγκάστηκε να αλλάξει τους στίχους του. Ίσως καλά έκανε.

Το "Flowers" της Miley Cyrus μπορεί να κατέκτησε τα ραδιόφωνα και τα Billboard, αλλά αρχικά δεν ήταν αυτό το κομμάτι που μάθαμε και που μας κόλλησε.

Τι κοινό μπορεί να έχουν η Miley Cyrus, η Lizzo και η Pink, με την Dolly Parton

Παραήταν μελαγχολικό το πρώτο Flowers της Miley Cyrus

Το νέο hit της Miley Cyrus, το midtempo pop τραγούδι "Flowers" που πολλοί fans υπέθεσαν ότι γράφτηκε με αφορμή τον χωρισμό της με τον Liam Hemsworth, ήταν στην κορυφή του Billboard Hot 100 για οκτώ εβδομάδες με τους μεψυχωτικούς του στίχους. Δεν ξεκίνησε όμως έτσι.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στη βρετανική Vogue, η 30χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια εξομολογήθηκε ότι αρχικά έγραψε ένα πιο θλιμμένο ρεφρέν για το τραγούδι, αλλά αργότερα το ξαναέγραψε για να το κάνει πιο... ανεβαστικό.

"Το έγραψα με έναν πραγματικά διαφορετικό τρόπο. Το ρεφρέν ήταν αρχικά: 'I can buy myself flowers, write my name in the sand, but I can’t love me better than you can.'" Συνέχισε προσθέτοντας πως ήταν πιο θλιβερό τραγούδι και πως στην αρχή ουσιαστικά έλεγε πως "ναι, μπορώ να με αγαπήσω και να γίνω ο εραστής μου, αλλά εσύ είσαι πολύ καλύτερος. Η Miley Cyrus πρόσθεσε ότι οι τελικοί στίχοι δεν αντανακλούσαν το πώς ένιωθε, αλλά είναι αυτό που ήθελε να πει στον εαυτό της. "Το τραγούδι είναι λίγο fake it till you make it", είπε, "το οποίο μου αρέσει πολύ."

Η Cyrus μίλησε προηγουμένως για την εξέλιξη του "Flowers" στο αφιέρωμα του Disney+, "Endless Summer Vacation: Backyard Sessions", λέγοντας ότι το demo του τραγουδιού, το οποίο κυκλοφόρησε ως bonus track στο άλμπουμ της Endless Summer Vacation, ήταν "αρκετά διαφορετικό" από αυτό που ακούσαμε και μας κόλλησε σχεδόν αμέσως.

https://www.instagram.com/p/CsZH3ZXssuU

Τι κρατήσαμε από το «Flowers»; Τα cherry red nails της Miley Cyrus – Δες τα καλύτερα βερνίκια

"Στο πρώτο ρεφρέν, το λέω κατά κάποιο τρόπο στον εαυτό μου και προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου, και στο τρίτο ρεφρέν, μπορείς να ακούσεις ότι υπάρχει μια αυτοπεποίθηση, ότι τελικά το πιστεύω". Δεδομένου ότι το τραγούδι παρέμεινε στο Νο. 1 σε όλο τον κόσμο για μήνες και έγινε το ταχύτερο τραγούδι που έπαιξε σε δισεκατομμύρια streams στο Spotify, μπορούμε με ευκολία να πούμε πως ό,τι αλλαγές και να έκανε, σίγουρα λειτούργησαν.

Miley Cyrus: Αυτοί οι στίχοι δεν αντανακλούσαν το πώς ένιωθε

Στη συνέντευξη, η Cyrus απέφυγε τις ερωτήσεις σχετικά με τις πολλές θεωρίες συνωμοσίας του τραγουδιού που αφορούν τον πρώην σύζυγό της, Liam Hemsworth. "Δεν χρειάζεται ποτέ να γίνω μάστορας στην τέχνη του να ξεγελάω το κοινό", είπε. "Θα πάρει φωτιά από μόνο του".