«Η ψυχή του Δημήτρη είναι μαζί μας»: Συγκλόνισε η σύζυγός του Κατερίνα Κόκοτα στο τελευταίο αντίο

Κατερίνα Μπούσιου
«Η ψυχή του Δημήτρη είναι μαζί μας»: Συγκλόνισε η σύζυγός του Κατερίνα Κόκοτα στο τελευταίο αντίο

Φίλοι, συνάδελφοι από τον χώρο της μουσικής και όσοι αγάπησαν τον Δημήτρη Κόκοτα, ήταν συγκινημένοι στην εξόδιο ακολουθία που έγινε στην Αγία Βαρβάρα. 

Η τελευταία πράξη μετά από 2,5 χρόνια, γράφτηκε σήμερα στην Αγία Βαρβάρα για τον Δημήτρη Κόκοτα. Ο τραγουδιστής που πάλεψε με γενναιότητα για τη ζωή του μετά το έμφραγμα που υπέστη στις πρόβες του J2US, τιμήθηκε από φίλους, συναδέλφους και ανθρώπους που τον αγάπησαν στην εξόδιο ακολουθία του που έγινε στον Ιερό Ναό Παναγίας Ελεούσας στην Αγία Βαρβάρα.

Οι πιο συγκινητικές φυσιογνωμίες, ήταν η σύζυγος του τραγουδιστή Κατερίνα και η κόρη τους Ριάνα αλλά και οι δύο αδελφές του, Έλλη και Μαριάννα. Οι τρεις γυναίκες που ήλπιζαν εδώ και 2,5 χρόνια σε ένα θαύμα, βλέποντας τον άνθρωπό τους να παλεύει κάθε λεπτό στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γιώργος Γεννηματάς», όπου νοσηλευόταν.

1787912043614-136542918-img6461-1.jpg

Η αδελφή του Δημήτρη Κόκοτα Έλλη προσέρχεται με την κόρη της για το τελευταίο «αντίο» στον αδελφό της

Ο άγνωστος Δημήτρης Κόκοτας: Ο Φοίβος τον αποχαιρέτησε μιλώντας για όσα τους ένωσαν στα '90s

Ο Φοίβος και ο Γιώργος Θεοφάνους, δύο συνθέτες που συνεργάστηκαν από τα πρώτα χρόνια της καριέρας του Δημήτρη Κόκοτα, ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Διονύσης Σχοινάς, ο Στέλιος Διονυσίου, ο Γιώργος Λεμπέσης, ο Γρηγόρης Μπθικώτσης, ο Χάρης Βαρθακούρης με τη σύζυγό του Αντελίνα, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ο Νίκος Βουρλιώτης, ο Νίκος Κοκλώνης και η στενή συνεργάτης του Δημήτρη, Σάντρα Βουτσά, ήταν από τους πρώτους που βρέθηκαν στο πλευρό της οικογένειας και για να αποχαιρετήσουν τον καλό τους φίλο πάνω απ' όλα και συνεργάτη

Η σύζυγός του συγκίνησε και στον επικήδειό της μιλώντας για τον άντρα της ζωής της και πατέρα της κόρης τους:

«Του ζήτησα πριν φύγω από το σπίτι να μου δώσει δύναμη για να μην καταρρεύσω. Και το νιώθω. Νιώθω μία ηρεμία. Εδώ βρίσκεται το σώμα που γνώρισα. Η ψυχή όμως που αγάπησα και ερωτεύτηκα και η είναι η μισή μου ζωή κυριολεκτικά και μεταφορικά είναι μαζί μας.

Τον ευχαριστώ που μου άφησε το παιδί μας και που είχα αυτή την ευλογία να είμαι εγώ η τυχερή δίπλα του. Ξέρω ότι θα είναι πάντα μαζί μας και θα μας προσέχει. Σας ευχαριστώ όλους που είστε εδώ»

Λόγω και της ιδιότητά του ως δημοτικός σύμβουλος, ο δήμος της περιοχής είχε πάρει την απόφαση η κηδεία του να γίνει δημοσία δαπάνη, ενώ η οικογένεια του Δημήτρη Κόκοτα είχε αποφασίσει αντί στεφάνων, να γίνουν δωρεές απ' εκείνους που το επιθυμούσαν στον σύλλογο Ελπίδα.

«Πολύ δύσκολη μέρα σήμερα. Δεν έχω καταλάβει ότι έχω έρθει για να χαιρετήσω τον Δημήτρη Δεν το έχω χωνέψει ακόμα. Δεν έχω να πω πολλά. Όλοι τον ξέρουμε τον Δημητράκη μας» όπως δήλωσε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης στους δημοσιογράφους, εκφράζοντας αυτό που όλοι ένιωσαν με την απώλειά του.

DPG Network
© 2012-2026 Queen.gr - All rights reserved