Δημήτρης Κόκοτας: Η ομαδική προσευχή, τα νεότερα για την υγεία του και η απόφαση για το J2US

Τσακιρίδου Χριστίνα
Δημήτρης Κόκοτας: Η ομαδική προσευχή, τα νεότερα για την υγεία του και η απόφαση για το J2US
7177916

Ο Δημήτρης Κόκοτας εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματάς». Τα νεότερα για την υγεία του και η απόφαση που πάρθηκε για την εμφάνιση της Τραϊάνας Ανανία στο J2US.

Σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματάς» από την Πέμπτη 28 Μαρτίου.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής και γιος του αείμνηστου Σταμάτη Κόκοτα, βρισκόταν στις πρόβες του J2US όταν ένιωσε αδιαθεσία και λίγο αργότερα υπέστη έμφραγμα και καρδιακή ανακοπή.

Δημήτρης Κόκοτας: Τα νεότερα για την υγεία του

Σήμερα (03/04) ή αύριο (04/04) θα γίνει νέα προσπάθεια αποσωλήνωσης του Δημήτρη Κόκοτα, o οποίος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι τώρα, οι γιατροί είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι καθώς οι εξετάσεις που έγιναν στον τραγουδιστή (συγκεκριμένα αξονικές εγκεφάλου) δεν έδειξαν βλάβες από την ανακοπή καρδιάς που υπέστη.

Αξιοσημείωτο είναι πως κατά τη μεταφορά το στο νοσοκομείο ο 55χρονος έμεινε 8 ολόκληρα λεπτά χωρίς καρδιακό παλμό ωστόσο οι διασώστες κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή και να τον διασωληνώσουν.

«Εγώ απλά κρατάω την αισιοδοξία μου πάντα, πόσω μάλλον τώρα που την χρειάζομαι πιο έντονα. Εύχομαι απλά να γυρίσει σύντομα σπίτι, να περάσει αυτό το κακό όνειρο. Είναι μια δοκιμασία, έτυχε και σε εμάς όπως έχει συμβεί και σε άπειρο κόσμο», είπε η σύζυγος του τραγουδιστή, Κατερίνα στον Νίκο Ευαγγελάτο.

Μιλώντας στο «Πρωινό» η Κατερίνα Κόκοτα εξήγησε: «Έχει ξεκινήσει μία προσπάθεια, η οποία γίνεται σε πολύ αργούς ρυθμούς, όπως έχουν πει και οι γιατροί. Αυτό περιμένουμε».

Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, η δήλωση Παγώνη και η φετινή ατυχία του J2US

H αδελφή του καλλιτέχνη, Έλλη Κόκοτα μίλησε λίγο αργότερα στην «Super Κατερίνα» και τόνισε: «Όλα πάνε καλύτερα, δόξα τω Θεώ και περιμένουμε το καλύτερο, αυτό. Ό,τι σας έχουν πει οι γιατροί. Όλα πάνε προς το καλύτερο κ. Πουλόπουλε. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για το ενδιαφέρον σας, για την αγάπη σας και για όλα. Όλοι είναι μία χαρά, και η γυναίκα του και σας στέλνει την αγάπη της».

H ομαδική προσευχή και η ευαισθητοποίηση του κόσμου

Πριν από λίγα 24ωρα ο σχεδιαστής Ερωτόκριτος έκανε μια έκκληση στα social media, ζητώντας ομαδική προσευχή μέσω ρέικι για τον τραγουδιστή. Η κινητοποίηση ήταν αρκετά μεγάλη με αρκετούς celebrities να κάνουν repost την ανάρτηση, στέλνοντας παράλληλα εγκάρδιες ευχές για ταχεία ανάρρωση του τραγουδιστή.

erotokritos.jpg

Για αυτή την κίνηση, η Κατερίνα Κόκοτα πήρε θέση τονίζοντας: «Είναι μία από τις κινήσεις που κάνει ο κάθε άνθρωπος που νιώθει την ανάγκη να το κάνω. Θα μπορούσαν να γίνουν πολλές τέτοιες κινήσεις και να μην ενημερωθώ. Μία φίλη που είναι εκτός χώρου, μία τελείως άσχετη κοπέλα τυχαίνει να τον γνωρίσει, με ρώτησε. Επειδή την εμπιστεύομαι λοιπόν σαφώς της έδωσα την άδεια γιατί είναι κάτι θετικό. Δεν θα είχα κάποια αντίρρηση ακόμα κι αν δεν με ρωτούσαν. Είναι πάρα πολύ όμορφο αυτό που γίνεται».

Τι θα γίνει με την εμφάνιση της Τραϊάνας Ανανία στο J2US

Δύσκολες ώρες βιώνει και η παρτενέρ του Δημήτρη Κόκοτα στο J2US, Τραϊάνα Ανανία, η οποία ήταν κοντά στον τραγουδιστή όταν ένιωσε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια των προβών.

https://www.instagram.com/reel/C4-64-yI6Se/

«Παρακαλώ οι δημοσιογράφοι να σεβαστείτε τη σιωπή μου και να σταματήσετε να με καλείτε στο τηλέφωνό μου. Θα αναγκαστώ να μπλοκάρω όλους τους αριθμούς αν συνεχιστεί αυτό ή να αλλάξω αριθμό. Δε πρόκειται να μιλήσω σε κανέναν σας. Αυτό που κάνετε δε βοηθάει τον Δημήτρη. Αφήστε τον ήσυχο αντί να ψάχνετε τι θα γράψετε. Προσευχηθείτε», έγραψε πριν λίγες ώρες η ηθοποιός σε Ιnstagram-story.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Queen.gr η παραγωγή του J2US αποφάσισε να μην προβεί σε προσωρινή αντικατάσταση του τραγουδιστή, απόλυτα σεβόμενοι της νοσηλείας του. Επομένως το πιθανότερο είναι στο προσεχές live η Τραϊάνα Ανανία να βρεθεί εκτός πλατό μέχρι νεωτέρας.

Πηγή κεντρικής: ndp