Jennifer Lawrence: Έκθεση τέχνης με τις κλεμμένες, γυμνές φωτογραφίες της

Jennifer Lawrence: Έκθεση τέχνης με τις κλεμμένες, γυμνές φωτογραφίες της

Αυτή η ιστορία φαίνεται να μην έχει τέλος για την σταρ

Πρόσφατα έγινε χαμός με τις γυμνές φωτογραφίες της Jennifer Lawrence, και άλλων διάσημων, που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, τις οποίες, όποιος διέρρευσε, κατάφερε να κλέψει, από το iCloud των stars. Σήμερα, μάθαμε ότι οι εν λόγω φωτογραφίες (των οποίων η δημοσίευση, από οποιοδήποτε μέσο, έχει απαγορευθεί από τους εκπροσώπους της σταρ, οι οποίοι μίλησαν ανοιχτά για προσφυγή στην δικαιοσύνη), θα είναι το αντικείμενο έκθεσης τέχνης, που θα πραγματοποιηθεί στην Cory Allen Contemporary Art gallery της Florida. H έκθεση, ονόματι No Delete, θα είναι του προκλητικού καλλιτέχνη XVALA, και έχει ως σκοπό «το άνοιγμα του διαλόγου σχετικά με την ιδιωτικότητα».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του E! News, «ο καλλιτέχνης βλέπει τις εν λόγω φωτογραφίες σαν έργα. Εκπροσωπούν κάτι που, για τον καθένα, έχει διαφορετικό νόημα. Η μεταφορά τους σε καμβά θα τους δώσει διαφορετική μορφή. Θα τις κάνει πραγματικές». Ο ίδιος ο καλλιτέχνης μίλησε στην Page Six της New York Post για την έμπνευσή του. «Είναι ενθαρρυντικό να βλέπεις τις διαφορετικές αντιδράσει των ανθρώπων στο συγκεκριμένο project, ειδικά στην εποχή όπου κυριαρχεί η πληροφορία. Είναι υπέροχο που οι άνθρωποι ενδιαφέρονται ακόμα για την ιδιωτικότητα και είναι διατεθειμένοι να την υπερασπιστούν».

Η έκθεση θα αποτελείται και από φωτογραφίες άλλων stars που εκλάπησαν, όπως της Kate Upton. Παρά τις απειλές των δικηγόρων των διάσημων, όμως, ο XVALA επισημαίνει ότι δεν επικοινώνησε κανένας μαζί του. «Ελπίζουμε ότι η εννοιολογική αξία του project θα βοηθήσει να επισημάνουμε όλα τα στοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν στο να προστατευθούν οι πληροφορίες για την προσωπική ζωή των ανθρώπων. Να κερδίσουμε το δικαίωμα στην ιδιωτικότητα πίσω».

Διαβάστε ακόμα:
Jennifer Lawrence: Χάκερ δημοσίευσε γυμνές φωτογραφίες της ηθοποιού
Θα φανταζόσασταν ποτέ την Kate Upton χωρίς καμπύλες; Σας έχουμε τα ντοκουμέντα