Χώρισε τη σύζυγό του και ένα μήνα μετά εμφανίστηκε με άλλη. Ποιος είναι ο άτακτος star;

Χώρισε τη σύζυγό του και ένα μήνα μετά εμφανίστηκε με άλλη. Ποιος είναι ο άτακτος star;

Το νέο του αμόρε είναι 15 χρόνια νεότερό του!

 

Άτακτος και πολύ ερωτεύσιμος μας αποδείχτηκε ο 68χρονος ροκ star Neil Young, αφού δεν έχει περάσει πάνω από ένας μήνας από τον χωρισμό του με την επί 36 χρόνια σύζυγό του Pegi Young και... ήδη κάνει εμφανίσεις με την καινούργια (και κατά 15 χρόνια νεότερή του να τονίσουμε) σύντροφό του στους δρόμους της California. Mα πότε πρόλαβες βρε Neil;

Η νέα του σύντροφος είναι η γνωστή ηθοποιός της δεκαετίας του ΄80, Daryl Hannah και είμαστε πεπεισμένοι πως του έχει κλέψει ήδη την καρδιά (όπως είχε κάνει άλλωστε και με τους Jackson Brown και John F Kennedy Jr. παλιότερα). Τα δυο ερωτευμένα πιτσουνάκια κατά τη διαδρομή τους για το εστιατόριο δε σταμάτησαν να αγκαλιάζονται και να ανταλλάσσουν φιλάκια (αυτά να τα βλέπετε εσείς οι φρεσκοχωρισμένοι που κλαίτε τη μοίρα σας ακόμη).

Όσο για την πρώην σύζυγο; Οι κοινές του (επαγγελματικά πάντα) εμφανίσεις με την Pegi, σταμάτησαν πριν από 13 μήνες. Παρόλα αυτά και οι δύο είχαν δηλώσει πως θα συνεχίσουν ενωμένοι να στηρίζουν και να αγαπούν το γιο τους Ben, ο οποίος πάσχει από εγκεφαλική παράλυση και δεν μπορεί να μιλήσει.

Δείτε φωτογραφίες του νέου ζευγαριού στην παραπάνω gallery!

Διαβάστε ακόμα

Γιατί βρε Jennifer; Η Lopez αυτή τη φορά το παράκανε (φωτός)