Paul Walker: Tο συγκινητικό μήνυμα της κόρης του τη μέρα των γενεθλίων του

Paul Walker: Tο συγκινητικό μήνυμα της κόρης του τη μέρα των γενεθλίων του

Δείτε τι «ανέβασε» η Meadow στο Instagram

Σχεδόν ένας χρόνος έχει περάσει από το τραγικό δυστύχημα που κόστισε τη ζωή στον πολυαγαπημένο ηθοποιό Paul Walker και ακόμα είναι πολύ σκληρό να συνειδητοποιήσουμε όλοι τον άδικο και ξαφνικό τρόπο που «έφυγε», μόλις στα 40 του χρόνια. Ωστόσο, σαν χθες ήταν τα γενέθλιά του και η κόρη του, Meadow Rain, ευχήθηκε στον πατέρα της, έστω κι αν αυτός δεν είναι πλέον μαζί της.


Η 15χρονη Meadow, την ξεχωριστή αυτή ημέρα, φρόντισε να αποδώσει ένα μικρό φόρο τιμής στον πατέρα της , ανεβάζοντας μια παλαιότερη φωτογραφία όπου η ίδια είναι ακόμα μωρό και ο πρωταγωνιστής του «Fast & Furious» την κρατά τρυφερά στη αγκαλιά του, κοιτώντας την με αγάπη. Ως λεζάντα της φωτογραφίας, έγραψε ό, τι πιο απλό αλλά και ουσιαστικό θα μπορούσε να πει: «Χρόνια πολλά, σ' αγαπώ».


Κόρη και πατέρας αγαπιούνταν πολύ και μάλιστα το τελευταίο διάστημα είχαν έρθει ακόμα πιο κοντά, καθώς λίγο καιρό πριν τον θάνατο του Walker η κόρη του έφυγε από τη Χαβάη, όπου έμενε με τη μητέρα της, Rebecca Soteros, και μετακόμισε με τον ίδιο στο Los Angeles. Μάλιστα, ο αδικοχαμένος σταρ, 2 εβδομάδες πριν το μοιραίο τροχαίο, μίλησε σε συνέντευξή του για τη μονάκριβη κόρη του αναφέροντας: «Είμαι χαρούμενος που έγινα πατέρας στα 25 μου, γιατί στα 40 μου η κόρη μου είναι 15 και ταιριάζουμε πολύ. Η σχέση μας δουλεύεται πολύ καλά, είναι όλα τέλεια». Πλέον, η κηδεμονία βρίσκεται στα χέρια της μητέρας του Paul, Cheryl Ann Walker, ενώ η 15χρονη είναι η μοναδική κληρονόμος της... αρκετά μεγάλης περιουσίας του.


Ωστόσο, η Meadow δεν ήταν η μόνη που θυμήθηκε τη μέρα γενεθλίων του πατέρα της, αφού και οι συμπρωταγωνιστές του στις ταινίες «Fast & Furious», Vin Diesel, Jordana Brewster και Ludacris, δεν παρέλειψαν να κάνουν μια ξεχωριστή μνεία στους λογαριασμούς τους στα social media για τον άτυχο σταρ. Συγκεκριμένα, η Jordana ανέβασε μια φωτογραφία ενός ηλιοβασιλέματος γράφοντας ως λεζάντα: «Χρόνια πολλά PW.Θα είσαι πάντα στις καρδιές μας», ενώ ο ράπερ ανέφερε: «Χρόνια πολλά σε έναν άγγελο σήμερα @paulwalker». Ιδιαίτερα ξεχωριστή όμως, ήταν η αναφορά του Vin Diesel στον Paul, καθώς συγκίνησε ανεβάζοντας ένα βίντεο, όπου το καστ της ταινίας ευχόταν χρόνια πολλά στον ηθοποιό το προηγούμενο έτος, τραγουδώντας του το «Happy Birthday» κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «Fast & Furious 7», ενώ στο τέλος του βίντεο έγραψε: «Μας λείπεις Pablo...». Ποιος θα πίστευε πως εκείνα θα ήταν τελικά τα τελευταία γενέθλια του σταρ;

Διαβάστε ακόμη:

Απίστευτο: Η Kim Kardashian έχασε 15 κιλά σε 2 εβδομάδες

Δεν τους λες και κουκλιά! 8 stars πριν γίνουν διάσημοι... και όμορφοι!