H Κendall Jenner ντρέπεται για την αδερφή της Kim! Δείτε τι της απαγόρευσε

Γωγώ Φούντα
H Κendall Jenner ντρέπεται για την αδερφή της Kim! Δείτε τι της απαγόρευσε

Άραγε η Kim πώς να διαχειρίζεται τέτοια προσβολή;

Λένε ότι ενός κακού, μύρια έπονται και αυτό ισχύει στην περίπτωση της Kendall Jenner, ή για την ακρίβεια την Kim Kardashian. Διότι μπορεί η Kim να αγαπάει και να προστατεύει την μικρή της αδερφούλα, αλλά εκείνη, από τη στιγμή που άρχισε να κλείνει την μία δουλειά μετά την άλλη, και να χτίζει μία αξιόλογη καριέρα στο modeling, η συμπεριφορά της απέναντι στη διάσημη αδερφή της άρχισε να αλλάζει δραματικά!

Σύμφωνα λοιπόν με την ίδια την Kendall, πλέον απαγορεύει στην αδερφή της να παρακολουθεί τα fashion shows στα οποία συμμετέχει, όπως ακριβώς συνέβη και με την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, παρόλο που η Kim είναι πάντα στη λίστα των καλεσμένων.

«Με πήρε τηλέφωνο η Kim και με ρώτησε αν θέλω να έρθει στην επίδειξη. Φυσικά της απάντησα όχι», είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του το καλλίγραμμο μοντέλο. «Θέλω να φτάσω πολύ ψηλά στο modeling και το μόνο που δε θα με βοηθήσει είναι το όνομά μου. Υπήρξαν πολλοί που με απέρριψαν επειδή με αναγνώρισαν, και άλλοι οι οποίοι δεν με κατάλαβαν και αποφάσισαν να συνεργαστούμε! Βασικά πάντα παρακαλάω από μέσα μου να μην με αναγνωρίζει ο κόσμος», ολοκλήρωσε.

Α όλα κι όλα, αλλά εμείς στη θέση της Kim θα γινόμασταν έξαλλες. Όχι ακόμα δε βγήκε από το αυγό και θέτει κανόνες η Kendall. Πάει χάλασε ο κόσμος.

Διαβάστε ακόμη:

Έγκυος για δεύτερη φορά η Beyonce;

H star και το υπερβολικά sexy μπλουζάκι της