Συγνώμη καλή μου, τι ακριβώς φοράς;

Γωγώ Φούντα
Συγνώμη καλή μου, τι ακριβώς φοράς;

'Οχι δηλαδή εσάς σας αρέσει;

Εντάξει το παραδεχόμαστε: Ήταν μπαλίτσα και έκανε κορμάρα! Έριξε ιδρώτα και πολλή δουλειά, εν αντιθέσει με το φαγητό που μάλλον το στερήθηκε κάπως, και πλέον δε θυμίζει σε τίποτα τη στρουμπουλή star που ήταν μέχρι πρόπερσι. Όλα αυτά είναι άξια θαυμασμού και τα θερμά μας συγχαρητήρια, αλλά κάπου θα πρέπει να μπαίνουν και όρια!

Η Jessica Simpson λοιπόν, η οποία διαθέτει όπως προαναφέραμε κορμί θανατηφόρο, αποφάσισε να κάνει μία βόλτα, μέρα μεσημέρι το τονίζουμε αυτό, μαζί με το σύζυγο, την αδερφή και την κορούλα της. Παρόλα αυτά, το outfit της διάσημης ξανθιάς, μαρτυρούσε πολύ περισσότερο πάρτι... οργίων παρά χαλαρό περίπατο με την οικογένεια.

Untitled

Η Jessica λοιπόν, θεώρησε φυσιολογικό να φορέσει ένα μαύρο κορμάκι, μία φούστα... χωρίς ύφασμα-αλήθεια λέμε- και υπέρψηλα πέδιλα με ξύλινο τακούνι, το οποίο έφτανε για να φτιαχτεί ένα μίνι σαλονάκι! Και επαναλαμβάνουμε: Το κάθε κομμάτι χωριστά μπορεί να είχε καλύτερη τύχη, εκτός από τη φούστα που ούτε απόκριες δε θα τη συνιστούσαμε, αλλά όλα μαζί ήταν κάπως υπερβολικά η αλήθεια είναι.

Φυσικά σταθήκαμε και στις λεπτομέρειες, όπως το κόκκινο κραγιόν και τα τεράστια χρυσά σκουλαρίκια! JESSICA, έμεινες μετεξεταστέα! Την επόμενη φορά με τον κηδεμόνα σου.

Διαβάστε ακόμη:

Η Φαίη Σκορδά κάνει beauté στο σπίτι: Δείτε την τελείως αμακιγιάριστη!

Όλα για τα λεφτά. Δεν φαντάζετε τι διαφήμισε η Sarah Jessica Parker!