Την λατρεύουμε! Η 68χρονη ηθοποιός υποστήριζει μοναδικά και το πιο νεανικό outfit

Την λατρεύουμε! Η 68χρονη ηθοποιός υποστήριζει μοναδικά και το πιο νεανικό outfit

Γεννημένη το 1945, με σχεδόν πέντε δεκαετίες καριέρας πίσω της, η Goldie Hawn έχει κάνει σαφές πως τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει τις νεανικές της εμφανίσεις. Η 68χρονη Hawn απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό στην πρωινή της βόλτα σε γειτονιά του Los Angeles και το outfit της τραβάει τα βλέμματα. Με κολάν, αθλητικά παπούτσια και σέξι μπλουζάκι η ηθοποιός περπατούσε μόνη της και χάρισε το γλυκό χαμόγελό της στους φωτογράφους που την ακολουθούσαν.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της σε περιοδικό η διάσημη πρωταγωνίστρια και μητέρα της Kate Hudson δήλωσε για τη σιλουέτα της: "Προσπαθώ να ασκούμαι τέσσερις φορές την εβδομάδα. Στο σπίτι μου στη Καλιφόρνια κάνω ποδήλατο στο βουνό, κάνω spinning και πιλάτες. Προσέχω τη διατροφή μου, τρώω πολλές σαλάτες, αλλά δεν είμαι χορτοφάγος.Το να είσαι υγιής και να διατηρείς τη φόρμα σου δεν είναι θέμα που διαπραγματεύεσαι και δεν είναι θέμα ματαιοδοξίας".

Βέβαια δεν αναφέρθηκε και στα οφέλη του να έχεις σύντροφο μικρότερο σε ηλικία. Ο επί 2 χρόνια σύντροφός της, Κurt Russell είναι πέντε χρόνια μικρότερος... και αυτό παίζει τον ρόλο του!

Διαβάστε ακόμη:

Διάσημη καλλονή του Hollywood, αγνώριστη χωρίς make up: Δείτε τη photo και θα καταλάβετε!