Gosling & Mendez: To φωτογραφικό άλμπουμ του ζευγαριού που η Αμερική λατρεύει να μισεί

Gosling & Mendez: To φωτογραφικό άλμπουμ του ζευγαριού που η Αμερική λατρεύει να μισεί

Μια κοινωνική προσέγγιση σε έναν πολυσυζητημένο έρωτα!

Η σχέση τους είναι ένα χολιγουντιανό θέμα προς συζήτηση. Με αφορμή τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού αποφασίσαμε να εξηγήσουμε την αντιπάθεια του αμερικανικού κοινού για αυτό το ειδύλλιο. Η τρυφερή στορία τους ξεκινά αρχές του 2012.

Οι πρώτες φήμες για πιθανό νέο έρωτα στους λόφους του Hollywood φέρνουν το κοινό σε απορία. Πώς; Πότε; Πού; Οι θαυμαστές του Ryan Gosling δεν βρίσκουν χημεία ανάμεσά τους και ορκίζονται πως αυτός ο έρωτας δεν θα διαρκέσει πολύ. Οι δύο stars αποφεύγουν τις κοινές εμφανίσεις και τα δημόσια φιλιά και δεν μιλούν στις συνεντεύξεις τους για τη σχέση. Και πάνω που όλοι πίστεψαν πως τα δημοσιεύματα ήταν αναληθή έρχονται οι πρώτες φωτογαφίες τους στο αμάξι της Mendes που εκείνη του χαιδεύει τρυφερά το κεφάλι και έτσι το κοινό αποδέχεται την ύπαρξη της σχέσης τους.

Οι φανατικές θαυμάστριες του γόη Gosling δεν είναι πως τον θέλουν ελεύθερο, αλλά τον θέλουν με την πρώην του, Rachel McAdams, την πρωταγωνίστριά του, στο The Notebook και ελπίζουν πως η ζωή θα τους ξαναφέρει μαζί. Οι εμφανίσεις, όμως, με την Μendes πυκνώνουν. Επισκέψεις μαζί στην πατρίδα του Ryan στον Καναδά, εκδρομές στο Παρίσι, βόλτες χεράκι χερακι. Το κοινό και πάλι δεν ενθουσιάζεται και μάλλον το φταίξιμο παίρνει η λατίνα ηθοποιός, που επισημαίνεται σε blogs πως απλά δεν του ταιριάζει.

Οι κοινές εμφανίσεις αραιώνουν και ο κόσμος θεωρεί πως το ειδύλλιο έχει τελειώσει. Ένα πιθανό ειδύλλιο με την McAdams έρχεται ξανά στο προσκήνιο. Τελικά όλοι βιάστηκαν να μιλήσουν...

Προς έκπληξη όλων.... το ζευγάρι ανακοινώνει πριν δύο μήνες την εγκυμοσύνη της Μendes και τα media πέφτουν από τα σύννεφα. Οι εμφανίσεις είχαν σταματήσει ώστε να κρατήσουν την φουσκωμένη κοιλίτσα της ηθοποιού επτασφάγιστο μυστικό. Και τα κατάφεραν θαυμάσια. Ο Ryan έγινε μπαμπάς ενός κοριτσιού στις 17 Σεπτεμβρίου και οι τίτλοι στα sites μιλάνε για εκείνον, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τη διάσημη μαμά! Η αλήθεια είναι πως η χημεία του ζεύγους δεν συγκρίνεται με την προηγούμενη σχέση του πρωταγωνιστή, αλλά σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός... εμάς δεν μας πέφτει λόγος.

Για να γιορτάσουμε μαζί τους τον ερχομό της κόρης τους σας παρουσιάζουμε τις πιο ωραίες παπαρατσικές τους στιγμές!

Διαβάστε ακόμη:

Διάσημη καλλονή του Hollywood, αγνώριστη χωρίς make up: Δείτε τη photo και θα καταλάβετε!