Τα υπόλοιπα μοντέλα μισούν την Kendall Jenner: Δείτε τι της έκαναν και νιώστε οίκτο

Γωγώ Φούντα
Τα υπόλοιπα μοντέλα μισούν την Kendall Jenner: Δείτε τι της έκαναν και νιώστε οίκτο

Αχ βρε κοριτσάκι μου τι τραβάς κι εσύ

Λένε ότι δεν έχει σημασία αν σε αγαπούν ή αν σε μισούν αρκεί να προφέρουν σωστά το ονομά σου, ένα ρητό που λογικά η Kendall Jenner θα έχει κάνει καραμέλα, με όσα της συμβαίνουν τελευταία. Διότι η διάσημη και εσχάτως supermodel 18χρονη αδερφή της Kim Kardashian, αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα, και αυτή τη φορά, όχι με το... τρελόσογό της.

Η Kendall λοιπόν ως γνωστόν, συμμετείχε στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, μιας και μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να καθιερωθεί στο χώρο του modeling. Παρόλα αυτά, είναι και κάποιοι που δεν ενθουσιάζονται και τόσο με τα κατορθώματα της νεαράς, και αναφερόμαστε στα υπόλοιπα μοντέλα!

Διότι αγαπητοί μου αναγνώστες, δεν μπορεί το εκάστοτε μοντέλο να έχει φτύσει αίμα για να φτάσει να παρουσιάζει Marc Jacobs, και η Kendall να πέφτει σαν μετεωρίτης στα καλύτερα σαλόνια. Όλα κι όλα, κι εμείς έτσι θα σκεφτόμασταν. Αυτό ίσως που εμείς να μην κάναμε, είναι να της... ρίχναμε τσιγάρα μέσα στα ποτά της, όπως μαθαίνουμε πως έκαναν οι περισσότερες εξ' αυτών.

Και καλά όλα τα υπόλοιπα, αν τα ποτά περιείχαν αλκοόλ, έχει σκεφτεί κανείς τι θα μπορούσε να έχει συμβεί; Οπότε στο σημείο αυτό να προτείνουμε στην Kendall να πίνει αποκλειστικά και μόνο λεμονίτα γιατί ποτέ δεν ξέρεις.

Τελικά ο κόσμος της μόδας είναι αγγελικά πλασμένος! ΝΟΤ!

Διβάστε ακόμη:

Μαρία Ηλιάκη: Με super αποκαλυπτικό μπούστο, εντυπωσιάζει για μία ακόμη φορά!

Γιούρκας Σεϊταρίδης: Τι αποφάσισε να αλλάξει στο πρόσωπό του;