Τι κάνει κάθε πρωί η Victoria Beckham;

Τι κάνει κάθε πρωί η Victoria Beckham;

Μπορεί να είναι superstar, αλλά παραμένει μία εργαζόμενη μαμά

Αν νομίζετε ότι οι superstar μαμάδες δεν τρέχουν όπως όλοι μας, κάνετε λάθος. Ζωντανό παράδειγμα δεν είναι άλλο από την Victoria Beckham, η οποία έχει μιλήσει, στο παρελθόν, για την πρωινή ρουτίνα που ακολουθεί που, όπως διαπιστώσαμε, δεν είναι και τόσο διαφορετική από των υπόλοιπων εργαζόμενων μαμάδων αυτή την περίοδο. Διαβάστε πώς περιγράφει η superstar- σχεδιάστρια ένα τυπικό πρωινό από την ζωή της, και θα δείτε ότι δεν είναι τόσο διαφορετικά από των υπόλοιπων.

«Ξυπνάω μεταξύ 6.15 και 6.30. Έχω τέσσερα παιδιά, και έχω μάθει να ξυπνάω πολύ νωρίς. Συνήθως ξυπνάω, αυτή την ώρα, από μόνη μου, αλλά έχω πάντα βάλει και ένα ξυπνητήρι- για καλό και για κακό, σε περίπτωση που έχω κάτι σημαντικό να κάνω και παρακοιμηθώ, για πρώτη φορά, τα τελευταία 20 χρόνια. Στη συνέχεια, μπαίνω στο ντους. Έχω μισή ώρα να ετοιμαστώ, αφού ξυπνάω τα παιδιά στις 7. Αυτή την μισή ώρα, μεταξύ ντους και πλυσίματος του προσώπου μου, ρίχνω μία ματιά στα e- mails που μπορεί να έχουν έρθει μέσα στη νύχτα, από την Αμερική.

Για πρωινό, τρώω συνήθως φρούτα. Πίνω τσάι μέντα και, στη συνέχεια, έναν διπλό espresso. Όσο ετοιμάζω στα παιδιά το πρωινό τους, όλο και κάτι θα τσιμπήσω. Και όση ώρα γίνεται όλο αυτό, κάνουμε ο ένας στον άλλο διάφορα τεστάκια- από ορθογραφίας μέχρι γενικών γνώσεων, με στοιχεία που κολλάμε με post it στο ψυγείο μας. Είναι κάτι σαν παιχνίδι.

Στις 7.50 φεύγουμε από το σπίτι. Τα τρία αγόρια πάνε σε διαφορετικά σχολεία το καθένα. Πηγαίνω τον ένα ή τους δύο, αφού ξεκινούν τα μαθήματα την ίδια ώρα περίπου. Αυτόν ή αυτούς που μένουν, τους πηγαίνει ο David, οπότε χωριζόμαστε σε εντελώς διαφορετικές κατευθύνσεις. Στην δουλειά πηγαίνω στις 8.50. Το studio μου είναι στο Battersea. Το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να συνεννοηθώ για τα πάντα με την ομάδα μου. Στο studio δουλεύουν περίπου 80 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων οι μοδίστρες μου και η ομάδα για το site μου. Θα έλεγα ότι τρέχω και δεν προλαβαίνω!».

Διαβάστε ακόμα:
Victoria Beckham: Τι κέρασε τους καλεσμένους της στο New York Fashion Week (photo);
Βρε, πως έχει μεγαλώσει! Η Harper στην αγκαλιά του μπαμπά David πιο γλυκιά από ποτέ!