Supersexy star του Hollywood κράτησε το γάμο του κρυφό για 2 ολόκληρους μήνες!

Γωγώ Φούντα
Supersexy star του Hollywood κράτησε το γάμο του κρυφό για 2 ολόκληρους μήνες!

Γιατί άμα θέλεις μπορείς, ακόμα κι αν είσαι διάσημος παγκοσμίως

Καλά ότι αν θες να κρυφτείς το καταφέρνεις είναι πλέον γνωστό, αλλά τώρα πια το βλέπουμε και στην πράξη! Αν λοιπόν ξανακούσετε τις διάφορες σταρλετίτσες να παραπονιούνται που δεν έχουν προσωπική ζωή, φέρτε τους σαν παράδειγμα τον Tom Hardy ο οποίος παντρεύτηκε πριν 2 μήνες και δεν πήρε χαμπάρι κανείς!

Ο διάσημος και σέξι ηθοποιός λοιπόν, σε μία μικρή τελετή στη Νότια Γαλλία, είναι πολύ in για γάμους τελευταία, ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, με την αγαπημένη του και επίσης ηθοποιό Charlotte Riley ενώ στο μυστήριο βρέθηκαν λίγοι φίλοι και συγγενείς.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο 6χρονος γιος του Hardy, Louis από προηγούμενη σχέση του, ενώ όπως είπαν όσοι βρέθηκαν εκεί, είχε ρόλο κλειδί στην τελετή. Αυτός είναι ο δεύτερος γάμος για τον star ο οποίος αυτή την περίοδο γυρίζει τη νέα του ταινία, The Revenant, στην οποία συμπρωταγωνιστεί με το Leonardo Di Caprio.

Aξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από σέξι και διακριτικός είναι και απο τους πιο ταλαντούχους της γενιάς του. Αυτά να τα βλέπουν κάποιοι που δίνουν στο γάμο τους χαρακτήρα εθνικής εορτής.

Διαβάστε ακόμη:

Αν δεν είναι αυτό το πιο sexy κορμί στο Hollywood, τότε ποιο;

Τι έκανε η Lady Gaga πριν αποχωρήσει από την Ελλάδα;