«Έχω καρκίνο»! 23χρονη ηθοποιός δηλώνει και σοκάρει

Γωγώ Φούντα
«Έχω καρκίνο»! 23χρονη ηθοποιός δηλώνει και σοκάρει

Ακόμα μία δυσάρεστη είδηση από τον κόσμο της showbiz

Δυστυχώς, ή ευτυχώς αναλόγως πώς θα το πάρει κανείς, η ζωή είναι απρόβλεπτη και γεμάτη εκπλήξεις. Κάποιες είναι ευχάριστες, κάποιες δυσάρεστες και πάει λέγοντας. Όπως ακριβώς συνέβη και στην περίπτωση της αμερικανίδας ηθοποιού και πρώην πρωταγωνίστριας της σειράς Home and Away, Tessa James.

Η 23χρονη λοιπόν, ανακοίνωσε μέσω twitter, ότι έχει καρκίνο και πως ξεκινά άμεσα χημειοθεραπείες, προκειμένου να μπορέσει να παλέψει και να ξεπεράσει το Λέμφωμα Hodgkin, από το οποίο πάσχει. «Η Tessa θα κάνει χημειοθεραπείες τους επόμενους μήνες και η ίδια όσο και ο σύζυγός της Nate Myles ευχαριστούν για το ενδιαφέρον και ζητούν διακριτικότητα τη δύσκολη αυτή στιγμή», αναφέρει το δημοσίευμα.

1411288747336 Image galleryImage SYDNEY AUSTRALIA SEPTEMBE

Εμείς να ευχηθούμε να πάνε όλα καλά και να βγει αλώβητη και υγιής από την περιπέτεια της, και να τονίσουμε ότι είναι πολύ θετικό να δημοσιοποιούνται τέτοιες ιστορίες από αναγνωρίσιμα άτομα, διότι χωρίς καν να το αντιλαμβάνονται, δίνουν δύναμη και κουράγιο σε πολλούς ανθρώπους εκεί έξω που αντιμετωπίζουν ανάλογα προβλήματα, και δυστυχώς είναι περισσότεροι απ' όσους πιστεύουμε.

Διαβάστε ακόμη:

Αν δεν είναι αυτό το πιο sexy κορμί στο Hollywood, τότε ποιο;

Supersexy star του Hollywood κράτησε το γάμο του κρυφό για 2 ολόκληρους μήνες!