Η αρρωστημένη ζήλια του Kanye West: Δείτε τι έκανε η Kim Kardashian για να... γλιτώσει!

Η αρρωστημένη ζήλια του Kanye West: Δείτε τι έκανε η Kim Kardashian για να... γλιτώσει!

Kαημένη μου Kim, τι τραβάς κι εσύ!

Πολλές φορές τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι όπως φαίνονται. Τι εννοούμε; Βλέπουμε ζευγάρια στο Hollywood και τα ζηλεύουμε. Τρελές αγάπες στο φωτογραφικό φακό, πανάκριβα δώρα, ταξίδια, υπερπολυτελή σκάφη και σπίτια. Τα έχουν όλα! Και όταν λέμε όλα, εννοούμε πάντα για υλικά αγαθά! Τι γίνεται όμως στις προσωπικές τους σχέσεις; Εκεί τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα, μιας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν είναι πολλά!

Οι περισσότεροι αστέρες του Hollywood έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση και ζητούν διαρκώς επιβεβαίωση (ναι, καλά λέει ο λαός πως τα λεφτά δεν κάνουν την ευτυχία). Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Kanye West, ο οποίος λέγεται πως έχει κάνει δύσκολη τη ζωή της συζύγου του Kim Kardashian.

Πρόσφατα δημοσιεύματα στο ΟΚ!magazine αναφέρουν πως η ζήλια του Kanye δεν παλεύεται. Ελέγχει διαρκώς την reality star και ψάχνει μανιωδώς το κινητό της. Kim και απόγνωση πλέον είναι δύο λέξεις καλά συνδεδεμένες μεταξύ τους. Ούτε να μιλήσει με τις φιλενάδες της δε μπορεί η δύσμοιρη. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, λοιπόν, αποφάσισε να αγοράσει ένα δεύτερο κινητό.


Kim, δε σε βλέπουμε καλά και δε σε καταλαβαίνουμε κιόλας. Και ερωτούμε: δηλαδή το δεύτερο κινητό σου δε μπορεί να στο ελέγχει; Ή μήπως θα το κρατάς κρυφό; Προβλήματα που έχει ο κόσμος...

Διαβάστε ακόμα

Γιατί θα είναι αποτυχία το επόμενο επαγγελματικό βήμα της Angelina Jolie;

Ποιος πρώην sexy σταρ κυκλοφορεί στο δρόμο με κολιέ και τσάντα;