Μας έπιασαν στον ύπνο: Super διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα

Γωγώ Φούντα
Μας έπιασαν στον ύπνο: Super διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα

Οι φήμες οργιάζουν εδώ και λίγες μέρες στο Hollywood

Το έχουμε πει πολλές φορές: Μπορεί να μη θέλουμε να μαθαίνουμε καθόλου για διαζύγια διασήμων, όχι ότι θα μας καλέσει κάποιος για... μάρτυρες στο δικαστήριο, αλλά τρελαινόμαστε να πληροφορούμαστε για γάμους και μάλιστα ξαφνικούς! Διότι άλλο να παντρεύονται 2 star που λίγο πολύ το περιμένεις, κι άλλο να σε πιάνουν στον ύπνο κι εσύ απλά να βλέπεις τις βέρες.

Κάπως έτσι συμβαίνει και τους Mary-Kate Olsen και Olivier Sarkozy oι οποίοι εκτός του ότι έχουν τεράστια διαφορά ύψους (εμάς μας αρέσουν βέβαια) και ηλικίας, είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz και μάλιστα δε διστάζουν να δείξουν τον έρωτά τους με κάθε ευκαιρία.

Και πάνω που όλοι μιλούσαν για επικείμενο γάμο του ζευγαριού, χωρίς ωστόσο να έχουμε την παραμικρή πληροφορία, κάποιες φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, αποδεικνύουν ότι μάλλον τα παιδιά τη φόρεσαν την κουλούρα και δεν είπαν τίποτα! Το ερωτευμένο ζεύγος λοιπόν, εθεάθη στα Hamptons, να γευματίζει απολαμβάνοντας τον ήλιο και την ξάπλα τους στα παγκάκια.

Εκτός του ότι για ακόμη μία φορά έδειχναν τρελοί ο ένας για τον άλλο, δεν μπορέσαμε να μην παρατηρήσουμε τα δαχτυλίδια που φορούσαν και οι 2 στα αριστερά τους χέρια τα οποία έμοιαζαν με βέρες. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, παρόλο που τίποτα ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί, οι 2 τους έκαναν το μεγάλο βήμα, φυσικά στα κρυφά, όπως άλλωστε κάνουν και τα περισσότερα στη σχέση τους, μιας και είναι από τα πιο διακριτικά ζευγάρια της showbiz.

Αν όντως είναι αλήθεια, να τους ευχηθούμε καλούς απογόνους!