To αποφασίσαμε: Οι Kim και Kanye είναι το πιο γελοίο, στυλιστικά, ζευγάρι του Hollywood

Γωγώ Φούντα
To αποφασίσαμε: Οι Kim και Kanye είναι το πιο γελοίο, στυλιστικά, ζευγάρι του Hollywood

Παρακαλούμε απομακρύνετε τα παιδιά γιατί οι εικόνες που θα ακολουθήσουν είναι σκληρές

Ήρθε η ώρα να το παραδεχτούμε: ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ τους Kim Kardashian και Kanye West, γιατί συνέχεια μας εκπλήσσουν, μας κάνουν να γελάμε και πάνω απ' όλα μας διδάσκουν σχεδόν καθημερινά και κάτι νέο. Υπό άλλες συνθήκες, θα ήταν ο... τέλειος σύντροφος, αν λάβει κανείς υπόψη του πόσο πολύ φροντίζουν για την ψυχαγωγία όλων εμάς των κοινών θνητών!

Για ακόμη μία φορά λοιπόν, το αγαπημένο μας ντουέτο, έκανε την εμφάνισή του στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, και όπως ήταν αναμενόμενο, τράβηξε πάνω του όλη την προσοχή. Το θέμα βέβαια είναι, ότι μπορεί αρχικά να τους κοιτούσες και να έλεγες, «α η Kim και ο Kanye», αλλά το δεύτερο βλέμμα, ακολουθούσε σχεδόν αμέσως το πρώτο, αυτή τη φορά ενισχυμένο με απορία, αγανάκτηση και συνάμα αμφιβολία για το αν αυτό που είδες όντως υπάρχει.

Το διάσημο ζεύγος λοιπόν, για να μην τα πολυλογούμε εμφανίστηκε κάπως έτσι:

1411674457245 wps 3 PARIS FRANCE SEPTEMBER 25

Δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά εμείς χρειαστήκαμε λίγες περισσότερες ματιές για να μπορέσουμε να αντιληφθούμε, τι ακριβώς φορούσαν τα 2 αυτά, in fashion, παιδιά. Αφού λοιπόν αντιληφθήκαμε, ότι τα ρούχα του Kanye, δεν είναι κάποιο αποκριάτικο κοστούμι, και δεν προσπάθησε, επιτυχημένα βέβαια, να ντυθεί μοναχός στο Θιβέτ ή ίσως και σαμουράι, συνεχίσαμε την περιήγησή μας ώστε να μπορέσουμε να αποκρυπτογραφήσουμε τα κρυφά μηνύματα που ήθελαν να περάσουν.

Τελικά, στο μόνο που καταλήξαμε, είναι ότι το ντεκολτέ του Kanye, είναι εξίσου ενδιαφέρον και εντυπωσιακό με αυτό της Kim, και πως ο διάσημος ράπερ, μάλλον έχει κουραστεί να αποθεώνονται μόνο τα σωματικά προσόντα της συζύγου του, και να αγνοούνται τα δικά του! Επίσης σύμφωνα με φήμες, η Kendall Jenner, η οποία βρισκόταν στην πασαρέλα, έφυγε σαν κυνηγημένη από την πίσω πόρτα για να μην καταλάβει κανείς ότι τους ξέρει.

Ποιον πας να κοροιδέψεις Kendall;

Διαβάστε ακόμη:

Koύκλα η Ariana Grande; Η star υπέστη την πιο συγκλονιστική μετάλλαξη στα χρονικά

Ποιας ζάμπλουτης superstar ο γιος κοιμάται σε παγκάκια;