George Clooney: Πώς πέρασε το τελευταίο βράδυ της εργένικης ζωής του;

George Clooney: Πώς πέρασε το τελευταίο βράδυ της εργένικης ζωής του;

Πάντως όχι με τον… πατροπαράδοτο τρόπο!

Όχι, ούτε έκανε κάποιο εντυπωσιακό bachelor πάρτι, ούτε προτίμησε να περάσει το τελευταίο βράδυ πριν το γάμο του μακριά από τη νύφη γλεντώντας το γεγονός με τους φίλους του. Ο πιο περιζήτητος εργένης του Χόλυγουντ, ποιος άλλος εκτός από τον George Clooney, φαίνεται πως δεν αφήνει ούτε στιγμή από δίπλα του την Amal Alamuddin, αφού ακόμα και την ξεχωριστή αυτή βραδιά αποφάσισαν να την περάσουν μαζί.


Το ζευγάρι έφτασε την Παρασκευή στη Βενετία, προκειμένου να ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης στην ρομαντική πόλη, αλλά και να γιορτάσει το ευτυχές γεγονός με ένα... τετραήμερο πρόγραμμα εορτασμού. Χθες το βράδυ, συγγενείς και φίλοι συγκεντρώθηκαν στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο Belmond Cipriani Hotel, που βρίσκεται στο κοντινό νησί Giudecci, για το πρώτο πάρτι του λαμπερού γάμου.


Μπορεί να μην διάλεξαν να περάσουν χώρια αυτή τη νύχτα, όμως αποφάσισαν, έστω να φτάσουν ξεχωριστά στο χώρο του πάρτι. Φυσικά, όλα τα βλέμματα τράβηξε η εντυπωσιακή Amal, η οποία επέλεξε να φορέσει μια κατακόκκινη τουαλέτα, ενώ ο φωτογραφικός φακός την συνέλαβε την στιγμή που το θαλάσσιο ταξί την μεταβίβαζε, μαζί με την αδερφή, την μητέρα της και κάποιες φίλες της στο χώρο της δεξίωσης. Ύστερα ο... γαμπρός George κατέφθασε συνοδευόμενος από τους φίλους του.


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το διάσημο ζευγάρι θα τελέσει δύο γάμους, έναν θρησκευτικό και έναν πολιτικό. Και οι δύο θα πραγματοποιηθούν μέσα στο σαββατοκύριακο, ενώ η πόλη αναμένεται να συγκεντρώσει πλήθος επωνύμων. Ήδη, στο πρώτο αυτό πάρτι του γάμου παραβρέθηκαν ο Matt Damon αλλά και η Cindy Craword.


Πάντως, παρά το γεγονός ότι ο 53χρονος σταρ είναι αποτυπωμένος στη σκέψη όλων ως ο... απόλυτος Χολιγουντιανός εργένης, έχει υπάρξει ξανά γαμπρός στο πλάι της ηθοποιού Talia Balsam. Ο γάμος είχε πραγματοποιηθεί το 1989, ύστερα από 5 χρόνια γνωριμίας και σχέσης. Η νεαρή τότε ηλικία του δεν του επέτρεψε να κρατήσει για πολύ αυτό το γάμο, με αποτέλεσμα να χωρίσει 4 χρόνια αργότερα. Αυτή τη φορά πάντως, πιο ώριμος –και γοητευτικός- από ποτέ φαίνεται να το έχει σκεφτεί πολύ καλά, αφού άργησε αλλά... την πήρε την απόφαση. Άντε, και στα δικά μας!

Διαβάστε ακόμη:

Beyonce: Μήπως έχει αρχίσει η κατρακύλα της;

Ο έρωτας είναι τυφλός! Δείτε τα πιο αταίριαστα ζευγάρια στην ιστορία του Hollywood