Υπέγραψε ένα χρόνο ακόμη ο Γρηγόρης στο MEGA, Τι τον οδήγησε σε αυτή την απόφαση; Όλο το παρασκήνιο στο Queen.gr

Υπέγραψε ένα χρόνο ακόμη ο Γρηγόρης στο MEGA, Τι τον οδήγησε σε αυτή την απόφαση; Όλο το παρασκήνιο στο Queen.gr

Χθες το μεσημέρι υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με το μεγάλο κανάλι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Το καλό παιδί της τηλεόρασης έβαλε τέλος στην σεναριολογία των τελευταίων εβδομάδων και το Queen.gr αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο αυτής της υπογραφής που έφερε χαμόγελα πολλά τόσο στον «Άρνι» όσο και στο κανάλι.

Λίγο μετά τη 13.00 το μεσημέρι ο παρουσιαστής πέρασε το κατώφλι της Μεσογείων όπου και μίλησε με τον διευθυντή προγράμματος κύριο Πέτρο Μπούτο. Αν και είχε προηγηθεί ένα ραντεβού τον Ιανουάριο, το τελικό deal έγινε χθες και στον όρο του συμβολαίου που έγινε με πιο χαμηλές απολαβές κατά 30% περίπου υπάρχει η συνέχιση του παιχνιδιού «Money Drop» μέχρι τα Χριστούγεννα αλλά και ένα εβδομαδιαίο σόου που θα μεταδίδεται κάθε Κυριακή βράδυ. Μάλιστα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα καταθέσει προτάσεις αρχές του καλοκαιριού μιας και έχει ιδέες πρωτότυπες που έχουν δει με καλό μάτι οι υπεύθυνοι του καναλιού.

Γυρνάμε λίγους μήνες νωρίτερα και σας λέμε ότι πολλά ακουγόντουσαν για την μετακίνηση του παρουσιαστή στον ΑΝΤ1. Κάτι τέτοιο μέσα από το κανάλι του Αμαρουσίου το διέψευδαν αλλά η πρόθεση υπήρχε. Η σιγουριά και ο συναισθηματισμός όμως επικράτησαν και μάλιστα στην λιτή ανακοίνωση του καναλιού αναφέρεται ότι η σχέση αυτή δεν μπορούσε να σπάσει.

Το καλό παιδί της τηλεόρασης από την ημέρα που άφησε την πρωινή ζώνη, έχει χάσει λένε κάποιοι την όρεξή του και το κέφι του. Κάτι τέτοιο όμως δεν υφίσταται.

Κάνει ράδιο, ολοκλήρωσε πριν λίγες εβδομάδες τα γυρίσματα του παιχνιδιού και γράφει και ένα βιβλίο που θα έχει να κάνει με αυτοβιογραφικό χαρακτήρα. Το μπάτζετ του καναλιού έπεσε και οι πάλε μεγάλες εποχές του «Πολύ την Κυριακή» δεν είναι εύκολο να επιστρέψουν. Είχα συναντηθεί με τον Γρηγόρη πριν τρεις εβδομάδες περίπου σε μια εκδήλωσε σε εμπορικό κατάστημα και έβλεπα πόσο ζεστός ήταν στην επαφή του με το κοινό. Πόσο του λείπει η επικοινωνία αλλά και πόσο αγαπάει τα μικρά παιδιά. Η σχέση του με την Νάντια Μπουλέ ανήκει στο παρελθόν και το φετινό καλοκαίρι μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ίσως φέρει και έναν νέο έρωτα. Άλλωστε μότο του Γρηγόρη είναι περνάμε καλά και να έχουμε την υγεία μας.