Ελένη Μενεγάκη: φοράει το Ροζ Βραχιόλι που αγαπάμε!

Ελένη Μενεγάκη: φοράει το Ροζ Βραχιόλι που αγαπάμε!

Στηρίζει ξανά την Εκστραστεία Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού της Estée Lauder

Δέκα χρόνια πέρασαν από το πρώτο ροζ βραχιόλι της Estée Lauder, ένα αξεσουάρ που δημιουργήθηκε για να στηρίξει μια εκστρατεία που μας αφορά όλες: την Ενημέρωση για τον Καρκίνο του Μαστού, την σημασία της έγκαιρης διάγνωσης και πρόληψης.

Ο αγαπημένος designer Δούκας, στήριξε αυτή την προσπάθεια από την αρχή, και αντλώντας έμπνευση από το σύμβολο της Εκστρατείας, τη Ροζ Κορδέλα, δημιούργησε το πρώτο Ροζ Βραχιόλι από δέρμα όπου αναγραφόταν το μήνυμα Pink Ribbon- και βέβαια έγινε sold out σε χρόνο dt! Στα χρόνια που ακολούθησαν ο Δούκας υπέγραψε υπέροχα Ροζ Βραχιόλια, ο κόσμος τα αγκάλιασε με το ίδιο πάθος και κάνοντάς τα sold out στήριξε την προσπάθεια της Estée Lauder ενώ περισσότεροι από 20 άνθρωποι της τέχνης, της μόδας, της τηλεόρασης και του αθλητισμού έχουν υποστηρίξει αφιλοκερδώς αυτή την ενέργεια με στόχο να συγκεντρωθεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσό για τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Άλμα Ζωής.

BR1

Φέτος, το 10ο ροζ βραχιόλι αλλάζει και πάλι όψη! Είναι συλλεκτικό, φτιαγμένο από ειδικά διαμορφωμένο μεταξωτό σατέν ύφασμα στο χρώμα του δέρματος και εσωτερικό "επανερχόμενο υλικό" , με μέταλλο σε φινίρισμα ροζ-χρυσό 24Κ που φέρει τρισδιάστατο το διεθνές ροζ φιογκάκι με χαραγμένη στο εσωτερικό του την λεπτομέρεια "10th" που συμβολίζει την δέκατη χρονιά δημιουργίας του!

camp2

Η Ελένη Μενεγάκη είναι το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί και φέτος στην καμπάνια για την προώθηση του Pink Ribbon Bracelet. Επικοινωνεί με την ευαισθησία και την ευγενική συμμετοχή της, την σημαντικότητα της πρόληψης, ενισχύοντας δυναμικά το μήνυμα της καμπάνιας, φωτογραφίζεται μαζί με τον σχεδιαστή της δημιουργίας, Δούκα, φορώντας το συλλεκτικό βραχιόλι και μιλάει για την σημασία της Εκστρατείας.

Δείτε τι λέει σχετικά

{youtube}jDDh7itM-EM{/youtube}

Τα βραχιόλια θα διατίθενται ολόκληρο τον Οκτώβριο στη συμβολική τιμή των 10 ευρώ, από τα σημεία διάθεσης προϊόντων της Estée Lauder και από τα φαρμακεία μέσω της Darphin σε όλη την Ελλάδα. Σκοπός της πώλησης είναι η συγκέντρωση χρημάτων για τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού ''Άλμα Ζωής''.

Εκεί δίνουμε όλες ραντεβού για να αγοράσουμε αυτό το συμβολικό αξεσουάρ, ένα δώρο ελπίδας στον εαυτό μας ή/και τα αγαπημένα μας πρόσωπα και να συμμετάσχουμε ενεργά στην Παγκόσμια Εκστρατεία Ευαισθητοποίησης κατά του Καρκίνου του Μαστού της Estee Lauder.

Γιατί μαζί είμαστε πιο Δυνατοί σε αυτή τη μάχη!

Μάθετε περισσότερα για την Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού της Estee Lauder Companies στο bcacampaign.com & #BCAstrength