Κendall Jenner: Με ποιο star έχει εμμονή το διάσημο μοντέλο αλλά αυτός την αγνοεί;

Γωγώ Φούντα
Κendall Jenner: Με ποιο star έχει εμμονή το διάσημο μοντέλο αλλά αυτός την αγνοεί;

Ακόμα και τα μοντέλα την τρώνε τη χυλόπιτά τους

Νομίζατε ότι αν είσαι δίμετρη, μελαχρινή, κορμάρα και κουκλάρα, όλοι οι άντρες θα τρέχουν από πίσω σου με μία μόνο κίνηση, ένα βλέμμα ή έστω ένα... κούνημα του μικρού δαχτύλου; Αμ δε! Η Kendall Jenner είναι η ζωντανή απόδειξη, ότι ο έρωτας είναι τυφλός και η ομορφιά δεν παίζει κανένα ρόλο τελικά, πάντα μιλάμε για τον έρωτα.

Το 18χρονο μοντέλο λοιπόν, σύμφωνα με νέες φήμες που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό, έχει πάθει εμμονή με τον Chris Brown, τον οποίο όχι μόνο ακολουθεί σε όλα τα πάρτι και φωτογτραφίζεται μαζί του, αλλά έχει εξομολογηθεί σε φίλους της ότι τον βρίσκει και πολύ... χαριτωμένο! Τον Chris όλα αυτά.

Από την άλλη βέβαια, το άτακτο παιδί της μουσικής, όχι μόνο αδιαφορεί για τον έρωτα και το θαυμασμό της Kendall, αλλά φαίνεται και πιο ευτυχισμένος και ερωτευμένος από ποτέ, με την καλή του Karrueche Tran, τους οποίους ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε χαλαρούς και γελαστούς σε οικογενειακή βόλτα.

Εδώ να τονίσουμε ότι η Karrueche δεν είναι ούτε δίμετρη ούτε και τόσο εντυπωσιακή όσο η Kendall, ή η πρώην του Chris, Rihanna, αλλά όπως βλέπετε εκείνος δεν έχει μάτια για άλλη. Άντε κορίτσια, πάρτε τα δίμετρα πόδια σας και σ' άλλη παραλία!

Διαβάστε ακόμη:

Ιδού πώς είναι το σώμα της Beyoncé χωρίς photoshop!

Aυτό θα πει... sexy κοιλιά: Ποια star διαθέτει τέλεια γραμμωμένους κοιλιακούς;